Περιοδεία του Στράτου Καρίκη και των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ στην Ιαλυσό

Περιοδεία του Στράτου Καρίκη και των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ στην Ιαλυσό

Περιοδεία του Στράτου Καρίκη και των υποψηφίων της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ στην Ιαλυσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Οι προγραμματικές δεσμεύσεις του υπ.Δημάρχου για την περιοχή

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Στράτου Καρίκη αναφέρει τα εξής:

Στη δημοτική ενότητα Ιαλυσού περιόδευσε χθες ο υπ.Δήμαρχος κ.Στράτος Καρίκης μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Οι πολίτες της Ιαλυσού έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Στράτου Καρίκη , πιστεύουν στο πρόγραμμα του, στηρίζουν μια ανεξάρτητη κίνηση με νέους, καθαρούς και άφθαρτους υποψηφίους που θέλουν και μπορούν να ανατρέψουν το σημερινό σκηνικό παρακμής και στασιμότητας.

Ο υπ.Δήμαρχος κ.Καρίκης έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους πολίτες , στους οποίους διένειμε το πρόγραμμα του και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης του Στράτου Καρίκη με τους πολίτες ήταν η εγκατάλειψη της περιοχής αλλά και το κυκλοφοριακό στην παραλιακή οδό.

Ο Στράτος Καρίκης τόνισε ότι στο πρόγραμμα του περιλαμβάνεται η δημιουργία διοικητικής δομής του Δήμου στην Ιαλυσό αλλά και η εκχώρηση συγκεκριμένων και νέων αρμοδιοτήτων αλλά και πόρων στα συμβούλια των κοινοτήτων, που θα αποκτήσουν πλέον ρόλο λόγο ύπαρξης και θα μπορούν να κάνουν μικρά έργα και να αντιμετωπίζουν άμεσα τα προβλήματα της περιοχής.

Ο υπ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προγραμματικές του προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας, την ενίσχυση του πρασίνου και τη δημιουργία χώρων άθλησης αλλά

και στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την υλοποίηση του έργου του νέου δρόμου, που θα ξεκινάει από το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και θα καταλήγει στον υπάρχοντα κόμβο Παστίδας και θα αποσυμφορήσει τον παραλιακό δρόμο.

‘’ Οι πολίτες στηρίζουν την προσπάθεια μας. Η Ρόδος αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν χρειάζεται αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, αυτούς που δεν έχουν πρόγραμμα και δεν μπορούν.

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ εγγυάται έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο με ανοιχτές τις πόρτες για τους πολίτες και όχι ένα Δήμο κλειστό κύκλωμα μιας ολιγαρχίας. Στις 26 Μαϊου είναι στο χέρι μας να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο.’’ τόνισε ο Στράτος Καρίκης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες