Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Βενετόκλειο η Δωδεκάνησος

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο «Βενετόκλειο», ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος κέρδισε με 59-43 τον Π.Α.Σ.Κ.Α., στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ομάδα μας πήρε αυτό που ήθελε και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο. Για μία ακόμη φορά ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου και έδωσε δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Π.Α.Σ.Κ.Α.

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ., οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο ευχαριστούν θερμά τους Ροδίτες για τη συμπαράσταση τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Την αναμέτρηση του Σαββάτου παρακολούθησαν και τα μέλη της Εθνικής ομάδας κωφών γυναικών, στην οποία αγωνίζεται και η Ροδίτισσα Δήμητρα Μελλίνη. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. η ομάδα μας βγήκε αναμνηστική φωτογραφία με την Εθνική μας ομάδα, που μας έχει κάνει υπερήφανους σε πολλές πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Για μία ακόμη χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για τη στήριξη και την αγάπη του στην ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια μας στο «Βενετόκλειο» η εικόνα ήταν πραγματική μοναδική και πρωτόγνωρη για το μπάσκετ με αμαξίδιο στην Ελλάδα.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, η παρουσία της Εθνικής ομάδας κωφών γυναικών, την οποία συγχαίρουμε θερμά που μας κάνει υπερήφανους. Στην ομάδα μας αγωνίζεται και η Ροδίτισσα Δήμητρα Μελλίνη, την οποία συγχαίρουμε για τις πολλές επιτυχίες της και της ευχόμαστε και εις ανώτερα».