Τα βιογραφικά νέας «παρτίδας» υποψηφίων για το δήμο Ρόδου ανακοίνωσε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Τα βιογραφικά νέας «παρτίδας» υποψηφίων για το δήμο Ρόδου ανακοίνωσε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Τα βιογραφικά νέας «παρτίδας» υποψηφίων για το δήμο Ρόδου ανακοίνωσε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 741 ΦΟΡΕΣ

Τα βιογραφικά και τις δηλώσεις τεσσάρων ακόμη υποψηφίων ανακοίνωσε η παράταξη "Ρόδος Δύναμη Πολιτών" του κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Αναλυτικά:

Αθανάσιος Τσέλιος

«Ένας ακούραστος αυτοδιοικητικός, που από θέσεις ευθύνης για σχεδόν τρεις δεκαετίες προσφέρει έργο στα Μαριτσά και την ευρύτερη περιοχή των Πεταλούδων.

Ένας δραστήριος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και το τοπικό ποδόσφαιρο, με σταθερές αξίες, συστρατεύεται με την παράταξή μας για την επόμενη Δημοτική θητεία.

Αθανάσιος Τσέλιου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Φίλες και Φίλοι,

Στα τόσα χρόνια πορείας μου λοιπόν, έχω δείξει έμπρακτα ότι μπορώ και έχω βοηθήσει να γίνουν έργα που έχουν δώσει πνοή στον τόπο μου.

Πιστός πάντα στις αξίες της ζωής, την οικογένεια, την πραγματική ΦΙΛΙΑ, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, στις καλές και στις κακές στιγμές της ζωής για τον καθένα μας.

Σήμερα με την δική σας πάντα στήριξη θέλω να συνεχίσω την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πλάι στον επιτυχημένο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την πρόσκληση για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του μαζί με τους νέους και παλιούς φίλους και συνυποψήφιους μου.

Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος έχει αποδείξει με τα τόσα χρόνια πορείας του ότι στέκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, γνωρίζει τα προβλήματα από άκρη σε άκρη του νησιού πολλά τα οποία έχει λύσει, τελειώνοντας μικρά και μεγάλα έργα και έχοντας ακόμα εν εξελίξει έργα τα οποία θα αποπερατωθούν στο προσεχές μέλλον και θα αποτελούν παρακαταθήκη για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές».

Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Τσέλιου


Βιογραφικό

Ο Αθανάσιος Τσέλιου του Βασιλείου και της Σοφίας, είναι γεννημένος και διαμένει στο όμορφο χωριό των Μαριτσών, είναι παντρεμένος με την Λουκία Φώτενα και έχουν ένα γιό τον Βασίλη.

Η δραστηριότητα του στον Α΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης ξεκινά χρόνια πριν με την εκλογή του ως τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Μαριτσών στην οποία υπηρέτησε 8 συνεχόμενα έτη από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Στη συνέχεια επανεξελέγει ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην τότε Δήμο Πεταλούδων, τα τελευταία 6 χρόνια ως Αντιδήμαρχος και παράλληλα υπήρξε και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ στο χωριό του για 8 έτη.

Τάσος Βογιατζόγλου

«Ένας άνθρωπος που προσφέρει ενεργά στον τοπικό αθλητισμό και στα νέα παιδιά μέσω του συλλόγου ΔΑΝΣ «Δωριεύς» εδώ και τριάντα χρόνια. Ένας πολίτης με αποδεδειγμένες οικολογικές ευαισθησίες και πλούσια εθελοντική περιβαλλοντική δράση συμπορεύεται με την παράταξή μας ώστε να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο αθλητικά και περιβαλλοντικά θέματα στην επόμενη Δημοτική θητεία.

Τάσος Βογιατζόγλου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Γνωρίζω και υπηρετώ επί δεκαετίες τον αθλητισμό και το περιβάλλον της Ρόδου τα προβλήματα των οποίων για να λυθούν, χρειάζονται καινοτόμες και τολμηρές λύσεις. Έχω τις γνώσεις και τις εμπειρίες, για να προσφέρω στο νησί μας και θέλω να συμμετέχω στα κέντρα αποφάσεων για τον τόπο μας. Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του Φώτη Χατζηδιάκου».

Με εκτίμηση,
Τάσος Βογιατζόγλου


Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Βογιατζόγλου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958, πατέρας του ήταν ο επιπλοποιός Γιάγκος Βογιατζόγλου από τη Ρόδο και μητέρα του ήταν η Αριστέα Μαλαματή από τα Τριάντα. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος στην Αθήνα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού.

Εργάστηκε στο Μηχανολογικό τμήμα του Δήμου Ρόδου, ως καθηγητής στις σχολές του ΟΑΕΔ και ως Διευθυντής σε ασφαλιστική εταιρεία. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Υπήρξε Υποψήφιος Βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και είναι Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου ΔΑΝΣ Δωριεύς από 1993.


Νίκος Σαμαρόπουλος

«Ένας νέος με μεγάλη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λίνδο και τη Νότια Ρόδο, εκεί όπου επέλεξε να ζήσει και να δημιουργήσει. Ένας δυναμικός άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, τον τουρισμό, και τον πολιτισμό, και εκπροσωπεί επάξια τη νέα γενιά, συμπορεύεται με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Νίκο Σαμαρόπουλο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, γιατί πιστεύω ότι είναι προσιτός σε κάθε πολίτη και κυρίως σε όλους τους νέους δίνοντας τους τη δυνατότητα να υλοποιήσουν το όραμα τους».

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Σαμαρόπουλος



Βιογραφικό

O Νικόλαος Σαμαρόπουλος γεννήθηκε το 1990. Κατάγεται από την Λίνδο όπου και εργάζεται και κατοικεί στο Γεννάδι στη Νότια Ρόδο.

Σπούδασε στο Ρέθυμνο απ' όπου και αποφοίτησε το 2013 ως Πολιτικός Επιστήμονας ΠΕ. Συνέχισε τις σπουδές του στη Ρόδο στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) το 2016.

Επιπρόσθετα αποφοίτησε από τη σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός το 2013-2014. Ακόμη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Προπονητών Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ) το 2017.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Φοιτητών Ρεθύμνης και πρώτος πρόεδρος αυτού. Από το 2018 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ονηλατών Λίνδου ''ο Κλεόβουλος'' και αντιπρόεδρος του Τουριστικού Συλλόγου Γενναδίου ''ο Φλοίσβος''.

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και διοργανωτής εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Εργάζεται ως προπονητής εκγύμνασης και μαχητικών αθλημάτων διατηρώντας σχολή στη Λίνδο και στη Νότια Ρόδο καθώς υπήρξε και αθλητής με συμμετοχή σε αγώνες.

Ένας νέος με όραμα, όρεξη και δημιουργικότητα που δραστηριοποιείται και ζει στη Νότια Ρόδο κοντά στους κατοίκους της περιοχής, στους νέους και στα παιδιά με αγάπη για τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με αποφασιστικότητα για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.


Φωτεινή Κατσιμπρή

«Μια εξαίρετη οικονομολόγος η οποία για τρεις δεκαετίες προσέφερε στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μέσα από θέσεις ευθύνης σε δημόσιες υπηρεσίες. Μια δραστήρια γυναίκα που αισθάνεται έντονη την ευθύνη προσφοράς στα κοινά, συμμετέχει στην παράταξή μας για να συμβάλλει με το όραμα και την εμπειρία της στην επόμενη Δημοτική θητεία.

Φωτεινή Κατσιμπρή σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Έχοντας χρόνο ελεύθερο και θέλοντας να τον αξιοποιήσω, για το καλό τού τόπου μου που λατρεύω, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Φώτη Χατζηδιάκο. Τη Ρόδο την θεωρώ το ωραιότερο μέρος και θα ήθελα να προσφέρω κάτι με τις δυνάμεις μου για την φροντίδα της».

Με εκτίμηση,
Φωτεινή Κατσιμπρή



Βιογραφικό
Η Φωτεινή Κατσιμπρή γεννήθηκε στη Ρόδο. Πήγε σχολείο στο 5ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Καζούλλειο. Έχει δύο αδέλφια οι οποίοι μένουν και δραστηριοποιούνται επίσης στην Ρόδο. Όταν τελείωσε το γυμνάσιο, φοίτησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ανωτάτη Εμπορική(ΑΣΟΕΕ).

Το 1983 όταν αποφοίτησε έδωσε εξετάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών όπου και εργάσθηκε για 31 χρόνια, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Είναι παντρεμένη από το 1985 και έχει δύο γιούς 26 και 32 ετών οι οποίοι μετά τις σπουδές τους εργάζονται.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών