Τέταρτη στην Ελλάδα η Βικτώρια Παπαδοπούλου

Έφθασε στον ημιτελικό κατακτώντας την τέταρτη θέση στην Ελλάδα η Βικτώρια Παπαδοπούλου στην κατηγορία «κορίτσια κάτω των 16 ετών».

Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια τενίστρια έδωσε τις μάχες της στην Πετρούπολη και απέδειξε για άλλη μια φορά πως η ανοδική της πορεία δεν είναι τυχαία.

Στον μικρό τελικο αντιμετωπίζοντας την Δήμητρα Παύλου τραυματίστηκε στο πόδι αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα δείχνοντας μέρος από το μέταλλο του χαρακτήρα της.

Σε ένα άθλημα με μεγάλη άνθηση λόγω και των παγκόσμιων διακρίσεων των επαγγελματιών αθλητών μας, οι διακρίσεις των παιδιών μας έχουν διπλή αξία καθώς η ευλογημένη κατά τα άλλα νησιωτικότητά μας στον αθλητισμό επιβαρύνει με έξοδα και ταλαιπωρία αθλητές και γονείς.

Ο Τεχνικός διευθυντής του ΡΟΑ κύριος Φώτης Βαζαίος συνόδευε, μετέφερε και φιλοξενούσε όλη την αποστολή του ΡΟΑ σε όλες τις κατηγορίες από τις μικρές των 12 ετών έως τα 16 βοηθώντας σε πολλά επίπεδα όλα τα παιδιά προκαλώντας για άλλη μια φορά τον θαυμασμό γονέων και παραγόντων για την ακεραιότητα του χαρακτήρα και το ήθος του.