Κολοσσός: Η Basket League ψήφισε ομόφωνα την παραμονή όλων των ομάδων - Το... μπαλάκι τώρα στην ΕΟΚ

Κολοσσός: Η Basket League ψήφισε ομόφωνα την παραμονή όλων των ομάδων - Το... μπαλάκι τώρα στην ΕΟΚ

Κολοσσός: Η Basket League ψήφισε ομόφωνα την παραμονή όλων των ομάδων - Το... μπαλάκι τώρα στην ΕΟΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 286 ΦΟΡΕΣ

Ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας παρά την εκκρεμότητα στο ΑΣΕΑΔ και.... κήρυξε την έναρξη των play offs!

H απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή και αποχώρηση του Ολυμπιακού, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να λέει ότι «εμείς δεν συμμετέχουμε σε πραξικοπήματα, ας παίξουν μόνοι τους play offs»!

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για αύριο και εξ αιτίας αυτής της εκκρεμότητας στην προηγούμενη συνεδρίαση ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε ορίσει αγώνες, αφού είχε ειπωθεί ότι δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και αυξάνεται το ενδιαφέρον αφ' ενός για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αφ' ετέρου για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες, κατά της σημερινής απόφασης.

Μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, η κουβέντα αφορούσε στο θέμα της πρόθεσης αναδιάρθωσης, με τις ομάδες να συμφωνούν με απόλυτη πλειοψηφία 14-0 με το αίτημα του Λαυρίου και να στέλνουν την... πάσα στην ΕΟΚ που θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε να μείνει το Λαύριο αν πρόκειται να μην κατέβει ομάδα στα play offs και να πέσει αυτή μαζί με τον Κολοσσό... δείχνοντας τον Ολυμπιακό ενώ όπως ειπώθηκε αργότερα από τον ΕΣΑΚΕ, ακόμα κι αν γίνει η αναδιάρθρωση, όποιος δεν κατέβει στα play offs, υποβιβάζεται!

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου