Διευκρινίσεις για τον θάνατο του 60χρονου στη Ρόδο

Διευκρινίσεις  για τον θάνατο του 60χρονου στη Ρόδο

Διευκρινίσεις για τον θάνατο του 60χρονου στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2291 ΦΟΡΕΣ

Διευκρινίσεις για το πώς έγινε το περιστατικό του καβγά για τη θέση στάθμευσης, δίνει με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο γιος του άτυχου 60χρονου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «ο 60χρόνος είχε 80% αναπηρια λόγω της καρδιάς του και η εν λόγω Αναπηρική θέση στάθμευσης (Α.Μ.Ε.Α) του είχε παραχωρηθεί από τον δήμο Ρόδου. Ο γιος του άκουσε τις φωνές στο σπίτι και κατέβηκε. Η σύζυγος επέβαινε στο αμάξι του εκλιπόντος.

Η σύζυγος του 60χρόνου κατά τη διάρκεια της λεκτικής βίας του αλλοδαπού του έδειχνε συνεχώς το σήμα Α.Μ.Ε.Α και την ταμπέλα και εκείνος το αγνοούσε. Επίσης υπήρχαν δύο κώνοι στη θέση της στάθμευσης όπου ο αλλοδαπός δεν τον κλώτσησε (!) αλλά τον έπιασε για να χτυπήσει τον 60χρόνο (υπάρχουν και μάρτυρες) και ο υιός του 60χρόνου μαζί με άλλον ένα παρευρισκόμενο τον απέκρουσε και τον απομάκρυνε. Ο αλλοδαπός μόλις άκουσε την έλευση της αστυνομίας σηκώθηκε και έφυγε.

Κατά την αναμονή της έλευσης της αστυνομίας πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά σε σύζυγο και τους δύο γιους (ο δεύτερος γιος ήρθε μετά τη φυγή του αλλοδαπού και πριν την έλευση της αστυνομίας) ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο ήρθε, πήγε στα επείγοντα στη μονάδα αναζωογόνησης όπου ήρθε και το μοιραίο».

Σημειώνεται πως ήδη η οικογένεια του 60χρονου έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του 48χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με εντολή του οποίου στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενώ παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου