Ξεκινούν τα γυρίσματα της φινλανδικής ταινίας στην Κω

Ακόμα μία φινλανδική παραγωγή έρχεται για να απογειώσει για άλλη μία φορά την καλλιτεχνική πλευρά της Κω. Μετά από 5 χρόνια ακόμα μία παραγωγή θα γυριστεί στο νησί Κω,  αυτή τη φορά όχι για τον κινηματογράφο αλλά για την τηλεόραση.

Η εταιρεία παραγωγής Inkas Films βρίσκεται και πάλι στην Κω διότι, όπως είπαν, στην πρωινή του Ράδιο Πρώτο 91.5, καταρχήν αγαπούν το νησί και κυρίως τους Κώους που πάντα στηρίζουν το καστ, τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές. Το πρωί της Δευτέρας ο υπεύθυνος παραγωγής Δημήτρης Χατζηβογιάτζης και η υπεύθυνη casting Ιφιγένια Ζαχαριάδου συνοδευόμενοι από τον καλό τους φίλο που πάντα είναι συμπαραστάτης, Νίκο Σοφό απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες της Κω να λάβουν μέρος στη σειρά ως βοηθητικοί παραγωγοί. Όσοι θέλουν να ζήσουν μερικές στιγμές λάμψης να η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μία παραγωγή από το εξωτερικό. Αναζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ακόμη και παιδιά (με συνοδούς).

Στην όμορφη Κω από τις 29/05 έως 14/06 θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικά γυρίσματα στο νησί για τηλεοπτική φινλανδική σειρά σε παραγωγή Inkas Films. Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την κινηματογραφική εμπειρία μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία τους καθώς επίσης και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους στο email:
casting.kos@gmail.com