Τα βιογραφικά και οι δηλώσεις τεσσάρων ακόμη υποψηφίων του Φ. Χατζηδιάκου

Τα βιογραφικά και οι δηλώσεις τεσσάρων ακόμη υποψηφίων του Φ. Χατζηδιάκου

Τα βιογραφικά και οι δηλώσεις τεσσάρων ακόμη υποψηφίων του Φ. Χατζηδιάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 786 ΦΟΡΕΣ

Βασιλεία Φακέ

«Μια σκληρά εργαζόμενη οικογενειάρχης. Μια γυναίκα γέννημα του Αρχαγγέλου με μεγάλη εμπειρία και ευαισθησίες στα εργασιακά θέματα του Τουρισμού. Συμπορεύεται με την παράταξή στην επόμενη δημοτική θητεία εκφράζοντας τις καθημερινές αγωνίες των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο».

Βασιλεία Βίκυ Φακέ σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Συμμετέχω στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ρόδου από το 1982 και έχω γνώση για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Με την εμπειρία μου και με την συμμέτοχη μου στην παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο για την εμπιστοσύνη του και την επιλογή της συμμετοχής μου στην εκλογική διαδικασία».

Με εκτίμηση,
Βασιλεία Βίκυ Φακέ


Βιογραφικό
Η Βασιλεία (Βίκυ) Φακέ γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Γερμανία και φοίτησε σε Τουριστική Σχολή την περίοδο 1998 έως 2000. Έχει εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού.


Γιάννης Παμπάκας

«Ένας σκληρά εργαζόμενος με πλούσια συνδικαλιστική θητεία. Ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής που καθημερινά προβάλλει τη Ρόδο με την ευγενή εξυπηρέτηση των τουριστών. Ένας δραστήριος άνθρωπος με όραμα και αγάπη για το νησί μας συμμετέχει με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Γιάννη Παμπάκα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Αγαπητοί Συμπολίτες,
Επιλέγω να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μοναδική κινητήριος δύναμη μου η ανάγκη να αγωνιστώ για τη Ρόδο που όλοι έχουμε οραματιστεί».

Με εκτίμηση,
Γιάννης Παμπάκας


Βιογραφικό
Ο Ιωάννης (Γιάννης) Παμπάκας γεννήθηκε το 1978 στην Κρεμαστή όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων. Από το 1999 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας οδηγός, αυτοκινητιστής.

Άνθρωπος κοινωνικός και δραστήριος είναι μέλος σε διάφορους τοπικούς συλλόγους και φορείς. Από το 2012 έως και το 2015 διετέλεσε μέλος του Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ρ/Τ Ρόδου. Από το 2014 έως και σήμερα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι αντιπρόεδρος του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας.


Γιώτα Σακελλάρη Σακκά

«Μια γυναίκα που έχει δώσει μάχες για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και τη κατοχύρωσης των ίσων δικαιωμάτων των γυναικών. Ένας νέος άνθρωπος με χρόνια προσφορά στο συνδικαλισμό, συμπορεύεται για άλλη μια φορά με την παράταξή μας για μια επιτυχημένη επόμενη δημοτική θητεία.

Γιώτα Σακελλάρη – Σακκά σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019, γιατί πιστεύω σ´ ένα καλύτερο αύριο που θα έρθει με την συμμετοχή ενεργών πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Πολιτών που έχουν μεράκι και όρεξη να προσφέρουν ανιδιοτελώς για το καλό του τόπου μας. Το δικό μου όραμα ταυτίζεται με το πρόγραμμα, τις αρχές και τους στόχους του Υποψηφίου Δημάρχου ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ και γι’ αυτό συμπορεύομαι σ’ αυτόν τον αγώνα. Ζητώ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Με εκτίμηση,
Γιώτα Σακελλάρη – Σακκά


Βιογραφικό
Η Παναγιώτα (Γιώτα) Σακελλάρη Σακκά γεννήθηκε στον Αρχάγγελο Ρόδου. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει υπάρξει μέλος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικών του Εργατικού Κέντρου Ρόδου (ΕΚΡ) καθώς και Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Σαλάκου “ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ”.


Σταμάτης Καντιδενός

«Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα προβλήματα, τις αγωνίες, και τις ανάγκες, των μικρών επιχειρηματιών και επιτηδευματιών στο χώρο του τουρισμού. Ένας ανήσυχος πολίτης που αγαπάει τα Αφάντου, συμπορεύεται με την παράταξή μας για μια επιτυχημένη επόμενη δημοτική θητεία.

Σταμάτη Καντιδενό σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Επιλέγω, με αίσθημα ευθύνης να συμμετάσχω στην Δημοτική Παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, δίπλα στον Φώτη Χατζηδιάκο και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ΡΟΔΟ μας».

Με εκτίμηση,
Σταμάτης Καντιδενός


Βιογραφικό
Ο Σταμάτης Καντιδενός του Μιχαήλ και της Δέσποινας το γένος Χαρτερού, με καταγωγή από την Ψίνθο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αφάντου της Ρόδου και από μικρός δραστηριοποιείται στις τουριστικές επιχειρήσεις του αδελφού του και στη συνέχεια στης δικές του. Επίσης είναι διαχειριστής της κοινοπραξίας των ομπρελάδων στην Δ. Ε Αφάντου

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών