Στο πλευρό του Δημήτρη Κρητικού  ένας εξαίρετος άνθρωπος και γιατρός

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλευρό του Δημήτρη Κρητικού ήταν ο Γιώργος Πιπής. Από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που κοσμούν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών, με το ήθος, την ανθρωπιά και τις γνώσεις του.

Κατάγεται από τα Μάσσαρη και είναι ιδιώτης γιατρός. Έχει προσφέρει χρόνο, μεράκι και γνώσεις στον Αθλητισμό, ως γιατρός και προσέφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς όπως στο αναπτυξιακό μπάσκετ, σε πολλές αθλητικές ομάδες όπως στον Αστέρα Μασάρων και στις Ακαδημίες Μπάσκετ του Κολοσσού, στα island games και σε πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Ανήκει στο δίκτυο «Μελέτη Ιατρικής Ενημέρωσης», και στο Δίκτυο Παρατηρητών Νοσηρότητας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Για τη συμμετοχή του στη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» ο κ. Πιπής είχε δηλώσει τα εξής:
«Η αγάπη και η αγωνία μου για τούτο εδώ τον τόπο με ώθησε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, διατελώντας δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρχαγγέλου την περίοδο 2007-2010.
Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και αυτό είναι κανόνας στη ζωή μου για τα επόμενα χρόνια.

Δεν ζήτησα τίποτα από κανέναν και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω.

Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Δημήτρη Κρητικό, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει τη Ρόδο σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας».