Σαρώνει τα μετάλλια ο ΑΟ Σταματίου στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα του 2019

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων K18, που έγινε στην Κω το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, ο ΑΟ Σταματίου κατέκτησε την 1η θέση. Η κατάταξη αυτή  χαροποίησε και ικανοποίησε  όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου Σταματίου.

Επίσης στο  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Νοτίου Ομίλου, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά στις 23 και 24 Απριλίου, η Ζενέγια Ελιμπιόνα κατέλαβε την 1η θέση και η Φωτεινού Ανδρονίκη την 7η θέση. Στην ομαδική βαθμολογία ο ΑΟ Σταματίου κατέλαβε την  4η θέση σε  27  συλλόγους.
 


Ο Πρόεδρος κ. Μάνος Κόκκινος και το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχάρησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες των αποστολών αυτών για την εξαιρετική τους εμφάνιση και τις άριστες επιδόσεις τους. Ειδικότερα ο Πρόεδρος απευθυνόμενος προς τους προπονητές είπε χαρακτηριστικά:

«Επιβραβεύουμε την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας, που με τις υψηλές επιδόσεις τους, ανέβασαν τον ΑΟ Σταματίου στο βάθρο του νικητή πολλές φορές και χάρισαν μετάλλια και βαθμούς στο σωματείο. Αναγνωρίζουμε όμως ότι ένας αθλητής γίνεται πρωταθλητής όταν έχει δίπλα του έναν προπονητή με ζήλο και πάθος. Σας ευχαριστουμε λοιπόν Εύη Επισκόπου, Κατερίνα Κάτρη, Μαρία Ριζοπούλου και Λευτέρη Μπότσαρη για την άψογη συνεργασία καθώς και για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλετε ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΟ Σταματίου να διαπρέπουν και να διακρίνονται στους αγώνες.»
 


Αναλυτικά οι επιδόσεις στην Κω:
Ζενέγια Ελιμπιόνα 1η στα 100μ.  εμπ.  Κορασίδων (Όριο πρόκρισης για Πανελλήνιο)
Ζενέγια Λάουρα 1η στα 200μ.  Κορασίδων (Όριο πρόκρισης για Πανελλήνιο)
Χαντάντ Μαριάμ 1η στο Δίσκο Κορασίδων (Όριο πρόκρισης για Πανελλήνιο) και 2η στη Σφαίρα Κορασίδων.
Σκυταλοδρομία 4Χ100 1η στις Κορασίδες με τις αθλήτριες Σταυροπούλου Νάντια, Χουσεϊν Σιντικά, Οικονομοπούλου Σαββίνα, Ζενέγια Ελιμπιόνα. (Όριο πρόκρισης για Πανελλήνιο)
Σκυταλοδρομία  4Χ400  1η στις Κορασίδες με τις αθλήτριες Χουσεϊν Σιντικά, Φωτεινού Άντα, Οικονομοπούλου Σαββίνα, Ζενέγια Λάουρα. (Όριο πρόκρισης για Πανελλήνιο)
Τσελιαγκός Ιωάννης  1ος στο Δίσκο Παίδων και 5ος στη Σφαίρα Παίδων.
Σταματίου Λευτέρης   2ος στο Δίσκο Παίδων και 2ος στη σφύρα Παίδων
Μάγου Ναταλία 1η στη σφύρα Κορασίδων και  2η στο Δίσκο Κορασίδων
Οικονομοπούλου Χριστίνα 3η  στη σφύρα Κορασίδων
Φωτεινού  Ανδρονίκη    3η στο μήκος Κορασίδων
Σταυροπούλου Νάντια    5η στα 100μ.  Κορασίδων
Χυσά Άντζελα   5η  στη σφύρα Κορασίδων
Τσελιαγκού Ευανθία  7η  στη σφύρα Κορασίδων
Κώτσιας  Ηλίας 10ος   στα   100 μ. Παίδων.