Σταμάτησαν τα έργα στο γήπεδο Έμπωνας

Προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση της Αναγέννησης Έμπωνα καθώς τα έργα ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του συλλόγου, έχουν σταματήσει εδώ και τρεις ημέρες. 

Αν και τα χρονικά περιθώρια υπάρχουν, εντούτοις οι υπεύθυνοι του συλλόγου κάθονται  σε αναμμένα κάρβουνα, δεδομένου ότι θέλουν να ετοιμαστεί το γήπεδό τους το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να κάνει την προετοιμασία της (ενόψει της επιστροφής της στην Α' Κατηγορία), στον φυσικό της χώρο.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία πληροφόρηση, ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριαζής Μισοδουλάκης προσπάθησε χθες να έρθει σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να μάθει λεπτομέρειες για το θέμα.

Ανανέωσε όλος ο κορμός
Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο σχεδιασμός συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ήδη ανανέωσαν όλοι οι παίκτες που απάρτιζαν τον κορμό στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ικανοποίηση τόσο στη διοίκηση όσο βέβαια και στον προπονητή Φιλήμωνα Μιχαλάκη.

Από εδώ και πέρα, η Αναγέννηση στρέφει το ενδιαφέρον της στην πραγματοποίηση έως και τριών μετεγγραφικών κινήσεων με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ. Δύο από τις θέσεις που ψάχνουν στην ομάδα του Έμπωνα είναι αυτή του στόπερ αλλά και του τερματοφύλακα.

Ουσιαστικά ψάχνουν αυτόν που θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Αναστασά (δεδομένου ότι ο Φλοσκάκης δεν θα μπορεί εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων να παρακολουθήσει πλήρως τους ρυθμούς της ομάδας στην Α' Κατηγορία).