Ο Διαγόρας επισημοποιεί τους μεγάλους του στόχους

Ο Διαγόρας επισημοποιεί τους  μεγάλους του στόχους

Ο Διαγόρας επισημοποιεί τους μεγάλους του στόχους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας ανακοινώνει αύριο μέσω συνέντευξης Τύπου τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Τους υψηλούς στόχους που θα έχει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ο Διαγόρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα στη λέσχη του συλλόγου.

Το “παρών μάλιστα θα δώσει ο μεγαλομέτοχος Κώστας Χρυσοχοϊδης. Όπως έχουμε γράψει ξανά, οι "κυανέρυθροι" είναι αποφασισμένοι να "κυνηγήσουν" μια νέα άνοδο στην επόμενη κατηγορία, βάζοντας για τα καλά τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Το μήνυμα άλλωστε ήδη το όχι στείλει ο κ. Χρυσοχοίδης, με προσωπική του δήλωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Στην αυριανή συνέντευξη τύπου θα γίνει και ο απολογισμός της πρόσφατης αγωνιστική περιόδου όπου ο Διαγόρας είχε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία καθώς εκτός από την άνοδο έστω και μέσα από το μπαράζ, κατάφερε να κατακτήσει και το κύπελλο Δωδεκανήσου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με αφορμή την απόλυτη υλοποίηση των στόχων του στο ποδόσφαιρο, να κερδίσει την άνοδο στη Β΄Εθνική και να κατακτήσει το Κύπελλο Δωδεκανήσου «Γιώργος Τσοπανάκης», ο Γ.Σ. Διαγόρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στις 5 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Πλατεία Διαγόρα 1, Ρόδος).

Τα μέλη του «Γηραιού» θα αναφερθούν στην επιτυχία του Διαγόρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, που την ανέδειξαν κορυφαία ομάδα της Ρόδου και του νομού για την περίοδο 2018-2019. Επίσης, θα γίνει αναφορά για τους νέους στόχους της ομάδας. «Παρών» θα είναι και ο μεγαλομέτοχος κ. Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα