Χρυσόστομος Χάσταλης: «Μπορούμε τη νίκη μέσα στην Κω»

Στην Κω θα κριθεί το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου στην Α' Κατηγορία.

Μετά τη νίκη της Δόξας Καρδάμαινας επί του Δαμάγητου προχθές στη  Θολό (με 1 - 0), τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, στο παιχνίδι που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (Αστέρας Παστίδας - Δαμάγητος), η άνοδος περνάει μέσα από την έδρα της Καρδάμαινας.

"Μπορούμε τη νίκη μέσα στην Κω"
Την άποψη ότι η ομάδα του είναι σε θέση να κερδίσει μέσα στην Κω τη Δόξας Καρδάμαινας εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης. Ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:
"Είμαστε καλά και από ψυχολογικής αλλά και από αγωνιστικής άποψης.

Πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα, η άνοδος θα κριθεί μέσα στην Κω. Είτε θα πάμε για ένα αποτέλεσμα, είτε για δυο. Αν κερδίσουμε τον Δαμάγητο με τέσσερα γκολ διαφορά, θα πάμε για δυο. Όπως και να έχει πάντως, εμείς θα πάμε στην Κω για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Δόξα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο".