Ροδιακά:  Ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Η «ΡΟΔΙΑΚΗ» δεν συνηθίζει να απαντά σε ξεχωριστές  κατηγορίες «εκπροσώπων» και ειδικά εκείνων που βρίσκονται υπό… πίεση ή πανικό. Δεν κάνει διάλογο επίσης με υβριστές, με εμπαθείς και με απελπισμένους. Συμπάσχει και κατανοεί.

Η «ΡΟΔΙΑΚΗ» δίνει λόγο μόνο στους αναγνώστες της.   Σε αυτούς απευθυνόμαστε και σε αυτούς λογοδοτούμε, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές.

 Για τους ελάχιστους (κυριολεκτικώς  και μεταφορικώς) που έχουν επιδοθεί μαζί με άλλους εκλεκτούς συνοδοιπόρους, σε μια πρωτοφανή εκστρατεία άθλιας επίθεσης και ψευδολογίας κατά της εφημερίδας μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η περίπτωσή τους χαρακτηρίζεται πολιτικά ανίατη.
Δεσμευόμαστε όμως το εξής:

Ότι δεν θα σωπάσουμε, δεν θα τους προσκυνήσουμε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να τους ρωτάμε τι και πώς θα γράψουμε. Υπάρχουν  άλλωστε πολλοί πρόθυμοι  να το κάνουν αυτό.  
Και δημοσκοπήσεις θα δημοσιεύουμε και ό,τι οι άλλοι κρύβουν,  εμείς θα το φέρνουμε στο φως και θα τους ξεμπροστιάζουμε. Όλοι κρινόμαστε άλλωστε.

ΥΓ.1  Είχαμε ανησυχήσει τελευταία γιατί οι συντονιστές των ύβρεων και της χυδαιότητας, καθώς και οι πυρηνάρχες τους, αδρά αμειβόμενοι από τα κρατικά ταμεία, είχαν  σταματήσει  το... σπουδαίο  έργο τους. Τις τελευταίες μέρες  βεβαιωθήκαμε ότι είναι  όλοι τους «καλά». Βρίσκουν το εαυτό τους και καμιά φορά τον ξεπερνούν κιόλας.

ΥΓ2. Περαστικά τους.