Δυσαρέσκεια για τα οικονομικά δεδομένα της Football League από Διαγόρα και Ιάλυσο!

Δυσαρέσκεια για τα οικονομικά δεδομένα της Football League από Διαγόρα και Ιάλυσο!

Δυσαρέσκεια για τα οικονομικά δεδομένα της Football League από Διαγόρα και Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Τη δυσαρέσκεια τους για το ύψος των χρημάτων που θα εισπράξουν από τα τηλεοπτικά συμβόλαια και από την επιχορήγηση, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο οι δεκατέσσερις νέες ομάδες της κατηγορίας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχαν στο γραφείο του.

Εκεί ήταν τόσο ο πρόεδρος του Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης όσο και ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Ο κ. Λεουτσάκος ξεκαθάρισε πως υπάρχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ με την ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν, καθώς κι ένα ποσοστό 2% από τη Super League 2. Οι ομάδες από τη δική τους πλευρά, ζήτησαν ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ, λύση στις μετακινήσεις καθώς και μια ενίσχυση για την συμμετοχή των ομάδων U19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Μάλιστα συστάθηκε μια επιτροπή με εκπροσώπους των ομάδων (συμμετέχουν Ιάλυσος και Διαγόρας), η οποία και θα επισκεφθεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη προκειμένου να του εκθέσει όλα τα παραπάνω. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λεουντσάκος, ανέφερε τα ακόλουθα:

“Διαπιστώσαμε την πικρία των συλλόγων για τα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας, σε σύγκριση με τις ανώτερες κατηγορίες και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, που θα συνταχθεί τον Ιούνιο, θέλουμε να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας, σχετικά με το που πηγαίνουν και πώς αξιοποιούνται τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι ομάδες, ενώ θα εξετάσουμε και τα κριτήρια εμπορικότητας των συλλόγων”.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή