Διεθνές καμπ βόλεϊ στη Ρόδο

Στην τελική ευθεία για το 1ο Rhodes International Volleyball Camp μπαίνουν σιγά σιγά οι διοργανωτές του Κολλεγίου της Ρόδου. Είναι μια διοργάνωση από την Volleylink Sport Agency.

Θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 του ίδιου μήνα. Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Ρόδο και αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία, ώστε παιδιά από όλο τον κόσμο να συνδυάσουν τις διακοπές τους αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία στο άθλημα της πετοσφαίρισης από καταξιωμένους προπονητές του χώρου. 

Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα αξιοθέατα του νησιού, όπως τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μουσεία και περιβαλλοντικά πάρκα και να κολυμπήσουν στις βραβευμένες με μπλε σημαίες παραλίες.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, "εφαλτήριο μας για αυτή τη διοργάνωση είναι η αγάπη μας για το άθλημα και το όραμα που θέλουμε να εμπνεύσουμε στους αυριανούς αθλητές, δίνοντας τους τα ερεθίσματα να αναπτύξουν κάθε σωματικό και ψυχικό τους χάρισμα, ώστε να τους οδηγήσουμε στην έκφραση του ταλέντου που ο καθένας μοναδικά διαθέτει. 

Η συμμετοχή των παιδιών, η γνώση και η εμπειρία που θα αποκτήσουν θα αποτελέσουν σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Η εμπειρία στελεχών και προπονητών και η αγάπη μας για το βόλεϊ, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε κάθε παιδί την ευκαιρία να νιώσει την χαρά της προσπάθειας, να γνωρίσει τα μυστικά του βόλεϊ και συγχρόνως να ζήσει μια αθλητική περιπέτεια στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου".