Αναστασία Κακλιού και Μιχάλης Τσακίρης στο πλευρό του δημάρχου Ρόδου, Φ. Χατζηδιάκου

Αναστασία Κακλιού και Μιχάλης Τσακίρης στο πλευρό του δημάρχου Ρόδου, Φ. Χατζηδιάκου

Αναστασία Κακλιού και Μιχάλης Τσακίρης στο πλευρό του δημάρχου Ρόδου, Φ. Χατζηδιάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 645 ΦΟΡΕΣ

Δύο ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε η παράταξη "Ρόδος Δύναμη Πολιτών", η οποία αναφέρει τα εξής:


Αναστασία Κακλιού

«Μια συνεργάτης με πλούσια πολυετή δραστηριότητα στη διατήρηση, την προβολή και τη διάδοση της σπουδαίας πολιτιστικής λαϊκής παράδοσης της Ιαλυσού και της Ρόδου, η οποία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες υπηρετεί τη μουσική και το χορό του νησιού μας.

Η εμπειρία της από την επιτυχημένη θητεία στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιαλυσού θα είναι πολύτιμη στην επόμενη δημοτική θητεία.

Αναστασία Κακλιού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η ενασχόληση μου και η προσφορά μου για την Ιαλυσό και γενικότερα για τη Ρόδο , είναι τόσο έντονη, που εκεί μέσα βρίσκονται οι πιο ωραίες αναμνήσεις … Όλη μου η ζωή! Η νέα και δύσκολη εποχή για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια πρόκληση για μένα. Τα τελευταία πέντε χρόνια μου δόθηκε άλλη μια ευκαιρία στο πρόσωπο του Φώτη Χατζηδιάκου, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σαν μέλος αυτής και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό!

Αποφάσισα λοιπόν να διευρύνω τους ορίζοντες μου σε αυτήν την προσπάθεια , που πιστεύω ότι αξίζει να ολοκληρωθεί . Δεν είμαι πολιτικός και δεν ξέρω να λέω όμορφα λόγια . Με μοναδικό γνώμονα τη μεγάλη μου αγάπη για τη Ρόδο μας , χωρίς περιορισμούς πολιτικών πεποιθήσεων, χωρίς αξιώσεις για θέσεις και αξιώματα, χωρίς προσωπικά οφέλη, ζητώ ΑΠΛΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την στήριξη σας για να συνεχίσω!».

Με εκτίμηση,
Αναστασία Κακλιού


Βιογραφικό

Η Αναστασία Κακλιού γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975. Μεγάλωσε στην Ιαλυσό και τα τελευταία 5 χρόνια είναι κάτοικος Παστίδας. Γονείς της είναι ο Αχιλλέας Κακλιός, ο οποίος είναι υδραυλικός και η Χριστίνα Κακλιού, το γένος Μαυροθαλασσίτη.

Το 1993 αποφοίτησε από το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ρόδου και έπειτα σπούδασε Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η πλούσια δραστηριότητα της στα πολιτιστικά δρώμενα της Ιαλυσού ξεκινά το 1983 ως μέλος του ΜΕΚΤΟ του πρώην Δήμου Ιαλυσού στο εργαστήρι παραδοσιακών χορών, στο οποίο είναι ενεργή ως και σήμερα.

Επίσης εκείνη τη χρονική περίοδο συμμετέχει στην Μικτή Νεανική Χορωδία και Φιλαρμονική του αείμνηστου αρχιμουσικού, Γιάννη Φουλάρνου. Από το 2012 ως και σήμερα είναι μέλος στη σχολή λαϊκών παραδοσιακών χορών της παγκοσμίου γνωστής χοροδιδασκάλου – χορογράφου Νέλης Δημόγλου με επικεφαλής τον χοροδιδάσκαλο, Βαγγέλη Τζέλλο.

Συμμετείχε και συμμετέχει σε παραστάσεις με ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μεταδίδοντας την παράδοση και τον πολιτισμό της Ιαλυσού, της Ρόδου και της Ελλάδας ευρύτερα. Με τα κοινά ασχολείται από το 2006 στον πρώην Δήμο Ιαλυσό ως το 2011, ως λαϊκό μέλος στο Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το 2014 εκλέγεται τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού και είναι ενεργή μέχρι και σήμερα. Συγχρόνως έχει αναλάβει εθελοντικά χρέη χοροδιδασκάλου στην ομάδα παραστάσεων του χορευτικού εργαστηρίου Ιαλυσού. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Γιαννούκα και έχει δυο παιδιά.


Μιχάλης Τσακίρης

«Ένας πιστός υπηρέτης της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Αρχαγγέλου και της Ρόδου, μέλος του «Αίθωνα» για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος. Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός με 12 χρόνια προσφοράς στο Δήμο Αρχαγγέλου. Η εμπειρία του και η αγάπη του για την τοπική λαϊκή παράδοση αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Μιχάλη Τσακίρη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Με πίστη στις αρχές μου και σεβασμό στον τόπο μου, αγωνιζόμενος για μια κοινωνία καλύτερη. Μεγαλωμένος σε αυτόν τον τόπο γνωρίζω καλά τα προβλήματά του, τα οποία δεν έχουν χρώμα.

Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα του τόπου που μεγάλωσα, τα οποία δεν έχουν χρώμα. Προβλήματα που ψάχνουν λύση από μία τοπική αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, μακριά από συμφέροντα, όπου η ειλικρίνεια , η γνώση, η θέληση και η εμπειρία θα σταθούν δυναμικά απέναντι στο αύριο και θα δώσουν λύσεις. Ο Φώτης Χατζηδιάκος έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται η τοπική κοινωνία και όλοι μαζί θα φτάσουμε στο τέλος, στην δική μας Ιθάκη , όσο κι αν ο δρόμος είναι δύσκολος».

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Τσακίρης


Βιογραφικό
Ο Μιχάλης Νικ. Τσακίρης γεννήθηκε στον Αρχάγγελο το 1960. Ενεργό μέλος του Π.Σ Αίθωνα από το 1983 και για αρκετά χρόνια υπήρξε Πρόεδρος Συμβουλίου.

Είχε εκλεχτεί με την παράταξη του Θ. Κολλιάδη το 1999. Διετελεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτιστικού Αρχαγγέλου από το 1999-2002.

Υπήρξε εκλεγμένος σύμβουλος επί Δημαρχίας Αλέξανδρου Παπουρά την περίοδο 2002-2009. Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλογών Ρόδου την περίοδο 2016-2018. Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαγγέλου.

Ιδρυτικό μέλος του ερασιτεχνικού Θεάτρου Αρχαγγέλου. Εργάστηκε στα ΕΛΤΑ ως Υπάλληλος και από το 2019 στη θέση του Προϊστάμενου στο κατάστημα της Αρχαγγέλου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Νικ. Κόζα συνταξιούχο ΙΚΑ και έχουν μια κόρη την Τσαμπίκα που έχει τελειώσει τις σπουδές της στην ανακαίνιση και αποκατάσταση κτηρίων.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών