Συμμαχία Ν. Αιγαίου προς Γ. Χατζημάρκο: «Από την εξαγγελία για το νέο Κολοσσό της Ρόδου στα στούντιο του Χόλυγουντ στη Σύρο»

Συμμαχία Ν. Αιγαίου προς Γ. Χατζημάρκο: «Από την εξαγγελία για το νέο Κολοσσό της Ρόδου στα στούντιο του Χόλυγουντ στη Σύρο»

Συμμαχία Ν. Αιγαίου προς Γ. Χατζημάρκο: «Από την εξαγγελία για το νέο Κολοσσό της Ρόδου στα στούντιο του Χόλυγουντ στη Σύρο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 880 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού αναφέρει τα εξής:

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των Περιφερειακών Εκλογών, η κραυγαλέα αποτυχία της απερχόμενης περιφερειακής αρχής να υλοποιήσει ουσιαστικό έργο, ωθεί τον κ Λεονταρίτη σε νέες Χολυγουντιανές εξαγγελίες.

Πέρασαν 5 χρόνια, 5 χρόνια απουσίας, 5 χρόνια ανύπαρκτου απολογισμού, ανύπαρκτου έργου παρά τους πόρους της Περιφέρειας.

Το περιβόητο πρόγραμμα Κ2 αποδείχτηκε μία πολιτική Καιροσκοπική-Κοροϊδία για να υποκλέψουν την ψήφο των Δωδεκανήσιων και Κυκλαδιτών.

Έτσι θυμηθήκαν τις εξαγγελίες τύπου... Χόλιγουντ. Εκείνες τις φαντασμαγορικές δηλώσεις του διδύμου Χατζημάρκου-Λεονταρίτη ότι η Σύρος θα μετατρεπόταν σε Σχολή Κινηματογράφου του Χόλυγουντ εντός 15ηνθημέρου!!!.

Βέβαια δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση αφού ο κ Χατζημάρκος το 2008 ως Πρόεδρος του ΕΒΕΔ είχε εξαγγείλει την κατασκευή του Νέου Κολοσσού.!!!! Μάλιστα ο κ Χατζημάρκος σε συνεντεύξεις του σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες όπως και στο Βήμα δήλωσε ότι για το εγχείρημα του νέου Κολοσσού είχε συνεργασία με την ένωση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Τότε ο κ Χατζημάρκος είχε ενημερώσει σχετικά τον Δήμαρχο Ροδίων και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό οι οποίοι καλόπιστα δεν αμφισβήτησαν όσα άκουσαν.

Από τις Κολοσσιαίες Εξαγγελίες κ Λεονταρίτη μέχρι τα Κολοσσιαία έργα μεσολαβούν, η συνεργασία, η σύνεση, η δουλειά, ο προγραμματισμός και η στοιχειώδης πολιτική σοβαρότητα.

Εσείς στα 5 χρόνια παρουσίας σας, αποδείξατε ότι ειδικεύεστε στα Κολοσσιαία πολιτικά ψέματα.

Σε ότι αφορά δε την Ομάδα Μπάσκετ του Κολοσσού στη Ρόδο, δεν έτυχε να χρηματοδοτηθεί με τα χρήματα της Περιφέρειας που σωστά δώσατε στην ομάδα

Βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου. Μήπως σχετίζεται με την συμμετοχή σας στο Δ.Σ. της ομάδας η επιλεκτική χρηματοδότηση;

Στα χνάρια λοιπόν του κ Χατζημάρκου, του μέντορα του, ο κ Λεονταρίτης παρουσία λιγοστού κοινού, εξήγγειλε μία σειρά έργων μέσω προγραμματικών συμβάσεων που ΘΑ υλοποιηθούν κάποια στιγμή από την επόμενη Περιφερειακή αρχή.

Πρόκειται απλά για πέτσινες πολιτικά ακάλυπτες επιταγές διότι αφορούν έργα στα χαρτιά, χωρίς μελέτες, χωρίς ωριμότητα.

Πρόκειται για Προγραμματικές συμβάσεις που όταν τις υπέγραφε ο κ Μαχαιρίδης εσείς τις καταγγέλλατε και από περίπου 50 που παραλάβατε τις φτάσατε στις 500!!!

Και εις ανώτερα κ Λεονταρίτη μόλις 10 φορές πάνω. Μόνο που δεν είπατε στους πολίτες το προφανές. Φτάνουν τα χρήματα για να υλοποιηθούν όλες;

Κ. Λεονταρίτη μήπως να δώσετε δημόσια τα στοιχεία από που θα εξασφαλίσετε τα εκατομμύρια ευρώ που προεκλογικά μοιράζετε; Θα κόψετε χρήματα από κωδικούς χρηματοδότησης των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων ; Θα χρηματοδοτηθούν από Ευρωπαϊκά Προγράμματα;

Αν ναι, γιατί όλα αυτά δεν προχώρησαν τα πέντε χρόνια διοίκησής σας στην Περιφέρεια; Τώρα λίγες μέρες, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες θυμηθήκατε να τα κάνετε όλα και ποιον προσπαθείτε να πείσετε;

Νομίζετε ότι η ελπίδα και οι προσδοκίες των πολιτών σας επιτρέπουν να υποτιμάτε την νοημοσύνη τους;

Εμείς όμως ως Επόμενη Περιφερειακή Αρχή δεσμευόμαστε, από την εμπιστοσύνη και το συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες, να υλοποιήσουμε τα όσα δικαιούνται και αξίζουν οι νησιώτες.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών