Πρωταθλήτρια η Παπαδοπούλου

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Ροδίτισσα αθλήτρια του ΡΟΑ Βικτώρια Παπαδοπούλου η οποία πήρε μέρος στο 3ο Εθνικό πρωτάθλημα Ε1 (1ης κατηγορίας) που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Στα μονά κατάφερε να κερδίσει στον τελικό με 2 - 1 τη Λαζαρίδου και έτσι στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Και στα διπλά όμως είχε πολύ καλή παρουσία καθώς μαζί με τον Αδαμοπούλου κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η Βικτώρια Παπαδοπούλου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο συγκεκριμένος τίτλος της έλειπε από τη συλλογή της και η κατάκτησή του είναι ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

"Έπαινοι αξίζουν πάντα στο προπονητικό team του Φώτη Βαζαίου (τεχνικού διευθυντή του ΡΟΑ) , στα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ΡΟΑ αλλά και στα ενήλικα μέλη του ομίλου της Α’ κατηγορίας που καθημερινά συνδράμουν στην καθημερινή προπόνηση της Βικτώριας.
Συγχαρητηρια αξίζουν στην οικογένεια της Παπαδοπούλου καθώς το κυνήγι της βαθμολογίας και η επίτευξη των στόχων της μικρής πρωταθλήτριας είναι δαπανηρή και επώδυνη υπόθεση για τους γονείς".