14 χρόνια χωρίς τον «κυρ Σάββα» μας

Σαν σήμερα 23 Μαΐου του 2005 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας «κυρ Σάββας», ο άνθρωπος που άφησε το στίγμα του  στο νησί της Ρόδου με τη μεγάλη παρουσία και επιρροή του στην κοινωνική και πολιτική ζωή. Ιδιοκτήτης και εκδότης των εφημερίδων «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» και «ΓΝΩΜΗ» επί σαράντα χρόνια την πρώτη και είκοσι τη δεύτερη, και συμμετείχε στην αναπτυξιακή πορεία του νησιού.

Η εμπειρία και οι φιλοσοφικές του απόψεις σε συνδυασμό με την πραότητα του χαρακτήρα του, τον κατέστησαν ανεκτίμητο παράγοντα στην οικογένεια τη δική του, αλλά και των εφημερίδων που εξέδιδε.

Μέχρι τα βαθιά του γεράματα έδινε το “παρών” στα γραφεία των εφημερίδων και πάντα είχε να δώσει μία συμβουλή και να επιστήσει την προσοχή στους εργαζομένους αλλά και στους πελάτες-φίλους του.

Για τον «κυρ Σάββα» δεν υπήρχαν κακοί, αλλά μόνο δυστυχείς, γιατί  πίστευε ότι κάποιοι εξωγενείς παράγοντες τους οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις και κινήσεις. Ο «κυρ Σάββα» ήταν σε όλους αγαπητός και αυτό το βιώνουμε ακόμα και σήμερα (14 χρόνια μετά το θάνατό του) στα γραφεία της εφημερίδας την οποία επισκέπτονται πελάτες και λένε τα καλύτερα στα εγγόνια του Σάββα και Λίζα!