Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του σωματείου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης με τον Αντώνη Καμπουράκη

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου των Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, στον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη ώστε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της παράταξής του για την Παλιά Πόλη και να καταθέσουν τους πρώτους δικούς τους προβληματισμούς.

Τα θέματα που κυριάρχησαν ήταν η έλλειψη χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες, το θέμα της φύλαξης της Παλιάς Πόλης με πάγιο αίτημα του σωματείου τη δημιουργία ΑΤ εντός των τειχών, που θα λειτουργεί τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες, η καθαριότητα της περιοχής, όπως επίσης και η αισθητική και πολιτιστική της αναβάθμιση.

Ο κ. Καμπουράκης δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις και σε περίπτωση εκλογής του κάθε πιθανή αλλαγή θα προκύπτει μετα από διαβούλευση στην οποία θα συμμετέχει και το σωματείο. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος, Δοντάς Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος, Μισσίκος Μιχάλης, ο Γραμματέας, Ζαΐρης Θέμης, η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Μαρια Αγγελου και ο Καρακατσάνης Βασίλης και ο Μανώλης Τσιάρτας.