Διγενής Κοσκινού: Με Καμίτση για πρωτάθλημα

Διγενής Κοσκινού: Με Καμίτση για πρωτάθλημα

Διγενής Κοσκινού: Με Καμίτση για πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καμίτση και επίσημα, ανακοίνωσε η διοίκηση του Διγενή Κοσκινού, ξεκινώντας παράλληλα και τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της επιστροφής της στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Παράλληλα ο στόχος που έχει τεθεί, είναι πρωταγωνιστικός.

Αναλυτικά:
«Απόλυτη ταύτιση απόψεων και τελική συμφωνία, υπήρξε στην συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ, ο προπονητής Γιάννης Καμίτσης με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας οι οποίοι συζήτησαν σε γενικές γραμμές και το πλάνο που θα ακολουθηθεί.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η λήψη αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας της ανδρικής αλλά παράλληλα και των τμημάτων υποδομής του ΔΙΓΕΝΗ, προκειμένου αυτά να συνεχίσουν την παραγωγή ποδοσφαιριστών που θα προσφέρουν στο σύλλογο και γενικότερα θα κοσμήσουν το χώρο του ποδοσφαίρου σε τοπικό και γιατί όχι σε εθνικό επίπεδο.

Όπως επίσης αποφασίστηκε, ο κ. Καμίτσης θα έχει άμεση συνεργασία με τους Προπονητές της ακαδημίας και μάλιστα κάποιοι παίκτες των τμημάτων υποδομής που η ποιότητα τους το επιτρέπει θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του, και όταν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας το επιτρέπει θα έχουν ευκαιρίες να αγωνιστούν.

Η μακρά παράδοση του ΔΙΓΕΝΗ στην ανάδειξη και εξέλιξη νέων παικτών, θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους να είναι έτοιμοι για συστηματική και σκληρή δουλειά. Ήδη τα τμήματα υποδομής αριθμούν πάνω από 90 παιδιά.

Στην ανδρική ομάδα τώρα το σύνθημα είναι ένα… Σκληρή ΔΟΥΛΕΙΆ και Πρόσω ολοταχώς …Πρωτάθλημα΄΄. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το διοικητικό συμβούλιο πιέζει για συνάντηση με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για να συζητηθεί η παραμονή τους και την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, ώστε να προχωρήσει άμεσα η υλοποίηση του σχεδιασμού.

Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση των συζητήσεων με τους Κοσκινιάτες παίκτες, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αμετάβλητος. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….».

Διαβάστε ακόμη

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!