Άρχισαν και πάλι οι εργασίες στο γήπεδο του Έμπωνα

Χαρούμενες ειδήσεις είχε να δώσει η χθεσινή ημέρα στους ανθρώπους της Αναγέννησης του Έμπωνα. Και αυτό διότι οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου άρχισαν και πάλι!

Ο εργαλάβος και το συνεργείο του μπήκαν εκ νέου στο γήπεδο και όπως φαίνεται προχωρούν με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσουν το έργο και να το παραδώσουν στην ομάδα.

Την περίοδο αυτή γίνονται οι χωματουργικές εργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν και την δημιουργία ενός καναλιού περιμετρικά του του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να έχει διέξοδο το νερό της βροχής και να μην λιμνάζει το γήπεδο.

Ακολούθως θα γίνει η περίφραξη πίσω από τη μια εστία η οποία έχει καταστραφεί από τις καιρικές συνθήκες και στο τέλος θα τοποθετηθεί ο συνθετικός τάπητας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ήδη έχει παραγγελθεί και αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας το αμέσως επόμενο διάστημα.

 Απολογιστική γενική συνέλευση
Κατά τα άλλα, το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου.

Θα γίνει ο απολογισμός της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου όπου η Αναγέννηση είχε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία και αμέσως μετά θα γίνει και διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου καθώς κύριος στόχος της διοίκησης είναι να μπουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι θα βοηθήσουν τον σύλλογο ενόψει της επιστροφής του στην Α' Κατηγορία.