Γιατί δίνουμε ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής

Γράφει ο Κοσμάς Σφυρίου

 

Την Κυριακή, δεν έχουμε μόνο αυτοδιοιηκητικές εκλογές στη χώρα μας. Ταυτόχρονα έχουμε και ευρωεκλογές, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Για την αναγκαία αλλαγή της εξοντωτικής συντηρητικής πολιτικής λιτότητας της ΕΕ και ποιοί θέλουν και μπορούν να την αλάξουν, δυστυχώς, δεν έγινε κανένας διάλογος. Οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης στο δημόσιο λόγο τους - σκόπιμα και μεθοδικά- μεγαλώνουν και βαθαίνουν το διχασμό, μέσω αλληλοεπιθέσεων και ακραίας πόλωσης.

Ας σκεφθούν όλοι οι έλληνες και όλες οι ελληνίδες, σε τι ωφελείται η χώρα και οι ίδιοι από αυτή την κοινή προεκλογική τακτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και της Ν.Δ;

Όσοι και όσες πιστεύουν, πως ο διχασμός, που συστηματικά καλλιεργείται από τους κυρίους Τσίπρα και Μητσοτάκη, βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα, άραγε ποιά απάντηση πρέπει να τους δώσουν στην κάλπη ;
Όχι βέβαια καταφεύγοντας στην αποχή από τις κάλπες. Αυτό είναι η χειρότερη επιλογή
Με την αποχή τους «στρώνουν τονδρόμο» αφού άλλοι θα αποφασίσουν αντί γι’αυτούς

• Απορρίπτουμε την ακραία πόλωση και το διχασμό, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Δίνουμε ψήφο, που είναι ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, στη βάση των προγραμματικών θέσεων του προοδευτικού «Σχεδίου Ελλάδα».

• Δίνουμε ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. Να μην φθάσει η παρακμή μέχρι του σημείου, να πάρει η Χ.Α διερευνητική εντολή, μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

• Στις ευρωεκλογές της Κυριακής δίνουμε ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ Σ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, που στήριξαν την Ελλάδα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

• Δίνουμε ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ στην ΕΚΛΟΓΗ σοσιαλδημοκράτη προέδρου στην Commission, αντί του σκληρού δεξιού κ. Βέμπερ, ώστε να δρομολογηθεί προοδευτική ΑΛΛΑΓΗ στην Ε.Ε, για να μη συνεχιστεί η σημερινή δεξιά πολιτική της εξοντωτικής λιτότητας.

• Δίνουμε ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ώστε μετά τις εθνικές εκλογές, σε ελάχιστους μήνες, να επιβάλει ο ελληνικός λαός ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ευρύτατης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με εθνική συνεννόηση-για ανάπτυξη, με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!