Στον Άλιμο θα κριθεί ο τίτλος για τη Δωδεκάνησο

Στο κλειστό γυμναστήριο του Αλίμου θα διεκδικήσει το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου, τον τίτλο της πρωταθλήτριας η ομάδα μπάσκετ με καρότσι Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Τα παιδιά του Γιάννη Μαρουλλάκη προετοιμάζονται για το final 4 το οποίο  θα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις καθώς θα πάρουν μέρος στην ουσία οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας μας.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα πολύ όμορφο μπασκετικό διήμερο το οποίο το χαρακτηρίζουν ως "γιορτή". Στην ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσαν, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο στον Άλιμο! Η ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο), σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και την άμεση στήριξη του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, καθώς και του Event Ambassador, Δημήτρη Παπανικολάου, διοργανώνει στον Άλιμο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 το Final Four του 22ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης θα συμμετάσχουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας, που θα δώσουν την τελική μάχη για την πρώτη θέση. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλίμου.

Το Final Four θα τιμήσουν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητικού, του πολιτικού και του καλλιτεχνικού χώρου. Η διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και happenings για τους θεατές, αλλά και για τους αθλητές!

Με το μεγάλο αθλητικό δρώμενο στον Άλιμο κλείνει η φετινή αθλητική χρονιά! Το 22ο πρωτάθλημα Basket με Αμαξίδιο και η απονομή στον πρωταθλητή για τη φετινή σεζόν είναι μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα δυνατό show basket! Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) από το 1995 έχει διοργανώσει 21 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 19 Κύπελλα Ελλάδας.

Στη δύναμη της ΟΣΕΚΑ περιλαμβάνονται 16 ομάδες σε όλη την ελληνική επικράτεια, από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη, οι οποίες συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α1 (6 ομάδες) και Α2 (10 ομάδες) εθνικής κατηγορίας, που διοργανώνει η ΟΣΕΚΑ».