Κώστας Λιαμής: «Στον Αστέρα Παστίδας υλοποιήσαμε τέσσερις στόχους»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιστροφή της ομάδας στην Α' Κατηγορία νιώθουν στον Αστέρα Παστίδας.

Αν και ο σύλλογος δεν πήγε στην Κω ως φαβορί για να αντιμετωπίσει στο πρόσφατο μπαράζ τη Δόξα Καρδάμαινας που έπαιζε για δυο αποτελέσματα, εντούτοις κατάφερε να κάνει μια άνετη νίκη (με 4 - 1) και να πάρει πανηγυρικά την άνοδο.

Μιλώντας στην "Ροδιακή" ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Λιαμής, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του:

"Νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι όμως μπορώ να πω ότι βασικότερο για εμάς δεν ήταν η δικαίωση που προκύπτει μέσα από την άνοδο. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι μπορέσαμε να υλοποιήσουμε ουσιαστικά τέσσερις στόχους. Προωθήσαμε πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες μας. Ήρθαν πολλά παιδιά από το Εφηβικό τα οποία όχι απλά συμμετείχαν αλλά είχαν και θέση βασικού στην ανδρική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, μπορέσαμε και βελτιώσαμε τις Ακαδημίες μας αλλά και το γήπεδο μας. Πλέον θα μπει σκέπαστρο και στην δεύτερη εξέδρα ενώ υπάρχει και η προοπτική να κατασκευαστούν νέα αποδυτήρια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν φυσικά η άνοδος. Κακά τα ψέμματα, άλλη η αίγλη της Α' Κατηγορίας και άλλη της Β'.

Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε διότι έτσι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε πιστεύω μια φουρνιά παιδιών που έχουν γεννηθεί το 1996 τα οποία μάλλον θα αναζητούσαν άλλες ομάδες να αγωνιστούν αν μέναμε στην Β' Κατηγορία. Για όλους αυτούς τους λόγους είμαστε ασφαλώς πάρα πολύ χαρούμενοι. Χρειαζόμαστε πλέον μερικές ημέρες ξεκούρασης και αμέσως μετά θα ασχοληθούμε με τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Ο πρόεδρος του Αστέρα έκανε και ένα ευχαριστήριο για την ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας με αφορμή το πρόσφατο παιχνίδι:

"Ευχαριστούμε την Δόξα Καρδάμαινας για την άψογη πραγματικά φιλοξενία. Αποδεικνύεται και μέσω της δικής τους ανακοίνωσης ότι αναγνώρισαν την ανωτερότητα του Αστέρα".

-Ο Αστέρας Παστίδας αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί και δημόσια τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σάκη Μπακαρή για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.