Πέτρος Ρουτζιέρης: «Θέλουμε τους Ροδίτες παίκτες εάν…»

Υπέρ της ένταξης στο δυναμικό της ομάδας και άλλων ντόπιων ποδοσφαιριστών είναι ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης.

Όπως μάλιστα δήλωσε στη «Ρoδιακή» είναι αποφασισμένος και φέτος μπει στη διαδικασία αναζήτησης, ωστόσο επεσήμανε πως «πρέπει και οι ίδιοι να θέλουν!».

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά και τα ακόλουθα:
«Είναι κάτι το οποίο έχω πει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Θέλω να έχουμε έντονο το ντόπιο στοιχείο αλλά μέχρι τώρα αντιμετωπίζουμε προβλήματα διότι η νοοτροπία των παικτών είναι κάπως περίεργη. Εμείς και φέτος θα κοιτάξουμε το θέμα με τους ντόπιους παίκτες. Βασική προϋπόθεση όμως είναι να θέλουν και οι ίδιοι για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε».

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του «γηραιού» πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο με καλές ομάδες που έχουν ιστορία και κόσμο. Η ομάδα μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε».

Άμεσα η συνάντηση με Χρυσοχοϊδη
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άμεσα (ίσως και σήμερα), θα γίνει μια συνάντηση μεταξύ του Πέτρου Ρουτζιέρη και του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοϊδη. Μέσα από αυτή την συνάντηση, θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό (τις ανανεώσεις και τις μετεγγραφές).

Επίσης θα συζητηθεί και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας καθώς αναμένονται αλλαγές και στο κομμάτι αυτό ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.