Η Ρόδος ψάχνει τον κατάλληλο προπονητή!

Στην αναζήτηση του προπονητή ο οποίος θα αναλάβει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος.

Είναι επιθυμία του προέδρου Τώνη Μαρτίνη αλλά και των συνεργατών του, να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ένας άνθρωπος ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας και έχει τις οργανωτικές δυνατότητες να τα καταφέρει.

Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη εκ μέρος των «πρασίνων», οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται πάρα πολύ με το θέμα αυτό και «κοσκινίζουν» πολύ καλά όλες τις περιπτώσεις.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι υπάρχουν και διάφορες προτάσεις για συνεργασία με προπονητές που έρχονται κυρίως από την πρωτεύουσα (όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε αυτές περιπτώσεις), ωστόσο η διοίκηση της Ρόδου δεν πρόκειται να παρασυρθεί.

Το μόνο σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται το ότι ο νέος προπονητής δεν θα είναι από την ντόπια αγορά του νομού μας αλλά εκτός συνόρων και θα είναι ένα όνομα που θα εμπνέει σεβασμό στα αποδυτήρια.

Τα «ελάφια» θέλουν ουσιαστικά να επενδύσουν πάνω στο νέο προπονητή της ομάδας και θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει «κλείσει» ο νέος προπονητής, δεν επιτρέπει και την πραγματοποίηση του υπόλοιπου αγωνιστικού σχεδιασμού. Για το λόγο αυτό, τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις ανανεώσεις των συνεργασιών αλλά και των μετεγγραφών παραμένουν «παγωμένα» μέχρι νεοτέρας.