Από τη Δευτέρα τα σπουδαία στον Ιάλυσο

Από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του Ιάλυσου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, την ημέρα εκείνη θα συνεδριάσουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να ασχοληθούν με την οργάνωση του συλλόγου.

Ένα από τα βασικά θέματα βέβαια θα είναι και η σύσταση μιας διοικούσας επιτροπής η οποία και θα είναι ουσιαστικά υπεύθυνη για να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Είναι η επιτροπή που θα ασχοληθεί μεταξύ άλλων και με τα θέματα του προπονητή αλλά και του ρόστερ. Όπως έχουμε γράψει ξανά, αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Πάντως όλοι αναγνωρίζουν ότι έκανε μια επιτυχημένη δουλειά στο πρόσφατο πρωτάθλημα και συνέδεσε το όνομα του με την άνοδο της ομάδας και αυτό οπωσδήποτε δεν περνάει απαρατήρητο.

Κατά τα άλλα, η διοίκηση του Ιάλυσου έχει ήδη αναθέσει σε νομικούς το θέμα της μετατροπής του συλλόγου σε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία όπως προστάζουν οι κανονισμοί για να πάρει μέρος μια ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία.

Κατά τα φαινόμενα, απαιτείται λίγος χρόνος για να τρέξουν όλες αυτές οι διαδικασίες, ωστόσο οι «ερυθροκίτρινοι» είναι έμπειροι και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ούτως ώστε ο Ιάλυσος να ετοιμαστεί σωστά ενόψει της νέας χρονιάς.