Εταιρεία ανέλαβε τη συντήρηση  πυροσβεστικών οχημάτων στην Κω

Ιδιωτική εταιρεία ανέλαβε τη συντήρηση οχήματος της Πυροσβεστικής στην Κω αλλά και την κατασκευή τέντας στην ίδια υπηρεσία.

Αυτό έγινε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την εταιρεία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου, καθώς και το σύνολο των συναδέλφων μας που υπηρετούν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κω & Α/Λ Κω, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε. με έδρα τη Κω, για την άμεση ανταπόκρισή της για ακόμα μία φορά σε αίτημά μας για:

• Την κατασκευή μίας τέντας για τις ανάγκες των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω

• Τη συντήρηση πυροσβεστικού οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα Κω, που προορίζεται για την καθημερινή μεταφορά των συναδέλφων μας από και προς το αεροδρόμιο.

Την ίδια στιγμή που η Πολιτεία χρόνο με το χρόνο μειώνει τα κονδύλια που αφορούν συντηρήσεις και επισκευές στο Πυροσβεστικό Σώμα, η εταιρεία ΙΑΜΒΟΣ Α.Ε. με το ειλικρινές ενδιαφέρον της, αποτελεί τον καλύτερο αρωγό του έργου του Πυροσβέστη.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι στη σημερινή εποχή, τέτοιου είδους ανιδιοτελείς πράξεις, δρουν καταλυτικά στους συναδέλφους μας, δίνοντάς τους επιπλέον δύναμη να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί της Κω και την ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ γι’ αυτό!!!

Ο Πρόεδρος Χατζηκυριάκος Ιωάννης
Ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντάκης Παναγιώτης»