Εκδήλωση στη Ρόδο για την ενίσχυση συμπολίτη μας που έχει ανάγκη

Εκδήλωση για έναν νεαρό συμπολίτη μας ο οποίος πρόσφατα "χτυπήθηκε" απο καρκίνο πραγματοποιεί η Ροδίτικη κοινότητα του Crossfit στην οποία μάλιστα είναι και μέλος. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κύπρου για την οικονομική ενίσχυση του συμπολίτη μας. 

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ροδίτικη κοινότητα του Crossfit στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται τα εξής:

"Μετά τη δυσάρεστη είδηση ότι ο φίλος, συνάδελφος, προπονητής, πατέρας, σύζυγος και συνάνθρωπος μας έχει προσβληθεί από καρκίνο, αποφάσισαν οι προπονητές όλων των ΒΟΧ της Ρόδου να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Έτσι, την Κυριακή 9 Ιουνίου διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε σε μια πορεία συμπαράστασης στη μάχη που δίνει ο φίλος μας. Η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Κύπρου στις 18.00. 

Με την ενέργειά μας αυτή θέλουμε πρωτίστως να τον ενισχύσουμε οικονομικά αλλά και με όποιον αλλά τρόπο μπορούμε. Γι’ αυτό όλοι οι προπονητές των ΒΟΧ θα δέχονται τις συμμετοχές από όσους θέλουν να βοηθήσουν στα γυμναστήριά τους. Θα δοθεί και τραπεζικός λογαριασμός για όποιον δεν μπορεί να παρευρεθεί την Κυριακή.

Επίσης πριν την εκκίνηση της πορείας θα μπορεί όποιος θέλει να συμβάλει οικονομικά στην προσπάθειά μας. Προτεινόμενο ελάχιστο ποσό συμμέτοχης 20€. 

Η Ροδίτικη κοινότητα του Crossfit ενωμένη σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτή μας την προσπάθεια. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με το Crossfit ή να είστε αθλητής για να συμμετέχετε. 
Σας περιμένουμε όλους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας".

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί έναν ακόμα συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη.