Πρέπει να συνεχιστεί  το έργο του Φώτη Χατζηδιάκου

Να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν το Φώτη Χατζηδιάκο για να συνεχίσει ο ίδιος και  η παράταξή του το έργο της, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, μιλώντας χτες στον Ρ/Σ “ΠΑΛΜΟΣ”.

Αφού παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής, υπογράμμισε ότι έπρεπε να διασαφηνιστούν στον κόσμο οι στόχοι του δημάρχου και της παράταξης, που δεν ήταν άλλοι από το νοικοκύρεμα του δήμου και τον προγραμματισμό των έργων σε πρώτη φάση.

Όπως δήλωσε ο κ. Διακοσταματίου, κατανοεί ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τα προβλήματα της καθημερινότητας, όμως αυτή ακριβώς είναι η νέα στόχευση της δημοτικής αρχής, να επανεκλεγεί και να ασχοληθεί με την επίλυση των προβλημάτων αυτών, καθώς είναι εκείνα που δημιουργούν τους δυσαρεστημένους πολίτες.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα κληρονόμησε η παρούσα δημοτική αρχή υπό το Φώτη Χατζηδιάκο στο δήμο, και στα εμπόδια που υπήρξαν στο έργο της με τα capital controls, και το σταμάτημα για ένα χρόνο της διαδικασίας δημοπράτησης έργων, πέρα από τις εντολές για την τήρηση των μνημονιακών επιταγών.

Άρα λοιπόν, σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει η δημοτική αρχή να κριθεί αντικειμενικά και δίκαια και οι πολίτες να μην παρασύρονται από μεγάλα λόγια και ανεδαφικές υποσχέσεις.