Στην αγωνία οι παράγοντες του Κολοσσού

«Παγωμένo» εξακολουθεί να είναι το θέμα της αναδιάρθρωσης της Basket League η οποία αν τελικά γίνει έτσι όπως έχει προταθεί από τις ομάδες, θα δώσει την ευκαιρία στον Κολοσσό να παραμείνει στα …σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία έχει αποδεχθεί το σχέδιο ξεπερνώντας το γεγονός ότι οι κανονισμοί αναφέρουν ρητά και κατηγορηματικά πως ομάδα που υποβιβάζεται εντός αγωνιστικών χώρων, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αναδιάρθρωση.

Για να πάρει όμως οριστικά σάρκα και οστά το σενάριο που προτάθηκε, θα πρέπει να περάσει και από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει συμβεί ακόμα.

Και όπως φαίνεται θα αργήσει να γίνει πλέον, δεδομένου ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και το Υπουργείο είναι λογικό να ασχολείται με εντελώς διαφορετικά ζητήματα και θέματα.

Όπως φαίνεται, το θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί πριν τις εκλογές του Ιουλίου και κατά τα φαινόμενα οι παράγοντες του Κολοσσού θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά ακόμα για να μάθουν αν η ομάδα του νησιού μας θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Basket League ή αν τελικά πάρει τον δρόμο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.