Εντελώς... τυχαία έκλεισαν αμέσως μετά τις εκλογές σελίδες που συκοφαντούσαν...!

Ξαφνικά, μετά το πέρας των εκλογών, όλως τυχαίως.... "έκλεισαν" οι σελίδες που είχαν δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό τη δυσφήμιση παρατάξεων και συγγενικών τους προσώπων, υποψηφίων αλλά και μέσων ενημέρωσης...!

Τα λεγόμενα "troll" που το μόνο που έκαναν ήταν να γράφουν ανακρίβειες και να συκοφαντούν χωρίς όριο, χωρίς ήθος, χωρίς ντροπή.....!! "Χορηγούμενες" ή μη, αυτές οι σελίδες διακινούσαν ψεύτικες ειδήσεις κρυμμένες πίσω απο "ανώνυμους"... καλοθελητές. Όσο για τον Εισαγγελέα και το τι ρόλο θα έχει σε όλο αυτό το ανήθικο παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε μεγάλη αγωνία να το δούμε εντός των ημερών.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Μανώλη Γλυνό και τη "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" κ. Παναγιώτης Κουνάκης που είχε υποστεί και το μεγαλύτερο “μπούλινγκ” σε μια  απο αυτές τις σελίδες, ανήρτησε προχθές στη σελίδα του στο facebook:
"..τελείωσαν οι εκλογές... έκλεισε και το "Αγαπάω τη Ρόδο", έκλεισε και η "Ενημέρωση πολιτών Ρόδου"...
Παρόλα αυτά ομολογώ πως αν μου δοθεί η ευκαιρία να διαφημίσω το Κατίκι θα χρωστάω χάρη:) ήταν το μόνο πετυχημένο."

Και μπορεί ο ίδιος να αντιμετωπίζει όλο αυτό το μένος προς το πρόσωπό του με χιούμορ, η αλήθεια είναι όμως ότι αν υπήρχε ένας σοβαρός μηχανισμός να ελέγχει, κάτι τέτοιο δεν θα το άφηνε ατιμώρητο. Εμείς ελπίζουμε να μην μείνει ατιμώρητο και να βρεθούν εκείνοι που ήταν πίσω από αυτές τις σελίδες.
Λ.Τ.