Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων στον Φοίβο

Προτεραιότητα στον Σάββα Ορφανίδη δίνει η διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει πρώτος στο τραπέζι για να συζητήσει τοπ ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του.

Δικαιωματικά μάλιστα, μιας και είναι ο προπονητής που δούλεψε με την ομάδα στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Το αν θα παραμείνει ή όχι είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αργότερα και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει κάτι αν και όπως έχουμε γράψει ξανά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει να προσφέρει τιος υπηρεσίες του στην ομάδα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι μάλλον ο κύκλος του έχει κλείσει. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι άτυπα οι δυο πλευρές βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες και έκαναν μια πρώτη κουβέντα χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι.

Από εκεί και πέρα, μέχρι την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αμέσως μετά θα δημιουργηθεί μια επιτροπή μετεγγραφών η οποία και θα είναι υεπύθυνη προκειμένου να "τρέξει" όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνική ηγεσία αλλά και το ρόστερ.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα εξελίξεων για τον σύλλογο ο οποίος θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της επιστροφής του στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.