«Τελειώνει» ο Ντουαλά από τον Διαγόρα!

Παρελθόν από την ομάδα του Διαγόρα θα πρέπει να θεωρείται ο Ελόνγκ Ντουαλά!

Ο παίκτης που ήρθε στο νησί μας με αρκετές περγαμηνές, δεν κατάφερε συνολικά να κάνει την διαφορά με την απόδοση του και έτσι η εισήγηση του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν αρνητική.

Ο Ντουαλά ήταν ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του πρόσφατου ρόστερ, ωστόσο η προσφορά του για τα ...κυβικά του δεν ήταν η αναμενόμενη, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα  μπαράζ με την Καλαμάτα όπου παίχθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς και άλλοι ήταν οι παίκτες που έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Ντουαλά βέβαια είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ωστόσο είναι φανερό πως δεν ταίριαξε με το φιλοσοφία και το κλίμα της ομάδας.

Τον δρόμο του Ντουαλά αναμένεται να πάρουν και ορισμένοι άλλοι ποδοσφαιριστές το αμέσως επόμενο διάστημα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πείσουν απόλυτα με την απόδοση που είχαν στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο "γηραιός" άλλωστε θέλει να έχει παίκτες στο ρόστερ του που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά στη Football League και για τον λόγο αυτό, όλες οι ανανεώσεις συνεργασιών που θα γίνουν θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές.

Το ίδιο ισχύει και για τις μετεγγραφικές κινήσεις. Θα είναι όλες ουσίας και θα περάσουν από το ...κόσκινο της τεχνικής ηγεσίας πριν αποφασιστούν και τυπικά.