Έρχονται αλλαγές στον ΑΕΡΑ

Με νέο πρόεδρο είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ο ΑΕΡΑ στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Μπορεί η θητεία του γιατρού Χρήστου Χριστοφή και των συνεργατών του να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει στη "Ροδιακή" κουρασμένος θέλοντας να δώσει τα σκήπτρα σε κάποιον άλλον. Χαρακτηριστικά τόνισε τα ακόλουθα:

"Η σκέψη μου είναι να παραδώσω την προεδρία σε κάποιον από τους συνεργάτες μου ή σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει. Δεν μπορώ να συνεχίσω καθώς νιώθω κουρασμένος. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι Δημοτικές εκλογές και αμέσως μετά θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις που πρέπει για να ξεκινήσει η ομάδα και τον σχεδιασμό της για το νέο πρωτάθλημα".

Μιλώντας για την παρουσία της ομάδας την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε την ικανοποίηση του:
"Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία που είχαμε. Παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν, η ομάδα κινήθηκε μέσα σε καλά αγωνιστικά πλαίσια. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην έδρα μας, ούτε με τη διαιτησία ούτε και με τις φιλοξενούμενες ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορέσαμε να κάνουμε μια αλλαγή στο θέμα της νοοτροπίας.

Παράλληλα φτιάξαμε ένα καλό κλίμα και είχαμε καλή συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι ευχαριστημένοι διότι εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο. Οι παιδικές μας ομάδες είχαν πλήρη δράση και μεγάλη συμμετοχή σε πολλές εκδηλώσεις, κάτι που εξίσου είναι πάρα πολύ βασικό. Με την τοποθέτηση του καινούργιου τάπητα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την βελτίωση των συνθηκών στα αποδυτήρια, νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για μια εποικοδομητική χρονιά για τον σύλλογο μας".

Σε ερώτηση για το αν έχει γίνει κάτι σε ότι αφορά το ρόστερ και την τεχνική ηγεσία για τη νέα χρονιά, απάντησε ως εξής:

"Από τη στιγμή που είναι ακόμα ανοιχτό το διοικητικό θέμα, δεν μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Ξέρω ότι ακούγονται διάφορα αλλά πρόεδρος στον ΑΕΡΑ αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα εγώ. Δεν έχει γίνει καμία επαφή. Ίσως έχουν κάνει κάποιοι, που μπορούν να θέλουν να αναλάβουν στον σύλλογο. Αυτό θα φανεί μετά τις εκλογές. Αν πάντως αλλάξει κάτι και παραμείνω στην προεδρία, η φιλοσοφία που θα έχουμε θα είναι ακριβώς η ίδια σε σχέση και με το πρόσφατο πρωτάθλημα. Θα πάμε με δικά μας παιδιά και με καλύτερες και πιο προσεκτικές επιλογές στις μετεγγραφές".

Κλείνοντας, ο κ. Χριστοφής είπε και τα ακόλουθα:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Επίσης την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τους διαιτητές, τον κόσμο και όλες τις ομάδες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι".