Βάιος Καλοπήτας: «Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ενισχύεται, ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει»

Βάιος Καλοπήτας: «Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ενισχύεται,  ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει»

Βάιος Καλοπήτας: «Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ενισχύεται, ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 444 ΦΟΡΕΣ

Ο Βάιος Καλοπήτας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το Κίνημα Αλλαγής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sky Ρόδος” 100,00 και στη δημοσιογράφο Μαρία Χονδρογιάννη στις 31.05.2019 όπου μίλησε για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και για τις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Κάλεσε τους Δωδεκανήσιους πολίτες να στείλουν μαζί Μήνυμα Αλλαγής, υπερψηφίζοντας το Κίνημα Αλλαγής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

«Οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν με τη λογική να μην βγει η δεξιά. Έχει ήδη βγει, και ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει. Πρέπει να ψηφίσουν για την επόμενη ημέρα για την κεντροαριστερά. Αν θέλουμε να ανακοπεί η δεξιά, η ψήφος αυτή πρέπει να πάει στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρατίθεται η συνέντευξη:
Καλημέρα κ. Καλοπήτα. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε με τις Ευρωεκλογές, αν σας αρέσει το αποτέλεσμα που φέρατε...

Καλημέρα κ. Χονδρογιάννη. Εμείς στοχεύαμε να πάρουμε διψήφια ποσοστά, παρά ταύτα, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, διατήρησε τις δυνάμεις του και μάλιστα τις αύξησε και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε ενισχυμένοι στο χώρο του κέντρου, έχουμε μία δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.

Στις Ευρωεκλογές είδαμε ότι τα υπόλοιπα κόμματα δεν άντεξαν την ακραία πόλωση του δικομματισμού. Εμείς πλέον ζητάμε, αφού ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και να δώσουμε ισχυρή εντολή στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ την επόμενη ημέρα. Αυτός είναι ο πολιτικός στόχος για εμάς στις επόμενες εκλογές, να μπορέσει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να πάρει διψήφια ποσοστά, έτσι ώστε να ανατρέψει την κατάσταση που έχει επέλθει η χώρα.

Είναι σίγουρο ότι τις εκλογές δεν τις κέρδισε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά τις έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ο μέγας χορηγός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της δεξιάς. Έχουμε δει όλη την Ελλάδα, όλον τον ελληνικό χάρτη να έχει γίνει γαλανός. Ποτέ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει βγει ιστορικά στην εξουσία, δεν έχει πάρει ψηλά ποσοστά με ένα δικό της αφήγημα, με μία πρόταση για τον τόπο.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένα κόμμα το οποίο, όποτε βγαίνει στην εξουσία, συνέβαινε διότι καταψηφίζονται τα άλλα κόμματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία καταψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ, το κυβερνών κόμμα βρίσκεται σε μία απόλυτη κρίση νομιμοποίησης και για τον λόγο αυτό έχει επισπεύσει και τις εθνικές εκλογές.

Κ. Καλοπήτα έχουμε εθνικές εκλογές. Πιστεύετε ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα αυξήσει και άλλο τα ποσοστά του στις εθνικές εκλογές;
Αυτό κ. Χονδρογιάννη είναι το μόνο βέβαιο. Εμείς αντέξαμε στην ακραία πόλωση του δικομματισμού, είδαμε άλλα κόμματα να έχουν ουσιαστικά εξαφανιστεί, την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, το ΠΟΤΑΜΙ, είμαστε τρίτο κόμμα καθαρά και ο άλλος στόχος που έχουμε είναι να πάμε πολύ ψηλότερα. Στόχος πλέον είναι η δεύτερη θέση.

Είναι η δεύτερη θέση, υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό;
Και βέβαια υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες θα πέφτει ραγδαία και στο χέρι μας είναι εμείς να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας. Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος έχει προκρίνει τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άρα οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν με τη λογική να μην βγει η δεξιά. Έχει ήδη βγει και ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει. Πρέπει να ψηφίσουν για την επόμενη ημέρα για την κεντροαριστερά. Και μιλάω για τον δικό μας τον κόσμο και τους δικούς μας ψηφοφόρους που ακόμα πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύει το τελευταίο παραμύθι που έχει και ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού για να ανακοπεί η δεξιά. Αν θέλουμε να ανακοπεί η δεξιά, η ψήφος αυτή πρέπει να πάει στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος