Δώρος Κωνσταντίνου προς Φώτη Χατζηδιάκο: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί"

Δώρος Κωνσταντίνου προς Φώτη Χατζηδιάκο: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί"

Δώρος Κωνσταντίνου προς Φώτη Χατζηδιάκο: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3028 ΦΟΡΕΣ

Απάντησε στις κατηγορίες του Δημάρχου με φωτογραφικά ντοκουμένα

Απάντηση στα όσα κατήγγειλε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παλμός" ο Δήμαρχος Ρόδου, περί άσκησης πιέσεων σε βάρος των ψηφοφόρων, στις Καλυθιές, έδωσε πριν από λίγο ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου.
Ο κος Κωνσταντίνου, επισήμανε ότι υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό, από συγγενή υποψηφίου του κου Χατζηδιάκου, που μπαίνει στο παραβάν μαζί με ηλικιωμένο άτομο!
"Δεν μπορεί να καταγγέλλουν αυτά που οι ίδιοι έκαναν, εκτός αν μπερδεύτηκαν - δήλωσε ο κος Κωνσταντίνου. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί."
Έχουμε όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα στα χέρια μας και είμαστε έτοιμοι να τα καταθέσουμε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Βρίσκονται σε σύγχυση οι άνθρωποι. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Άλλοι ήταν αυτοί που τρύπωναν μέσα στα παραβάν και άλλαζαν ψηφοδέλτια. Εμείς όχι . Και αύριο ο Ροδιακός λαός, θα δώσει ηχηρή απάντηση σε όλα αυτά τα φαινόμενα - κατέληξε ο κος Κωνσταντίνου.

Μία από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην καταγγελία είναι η συγκεκριμένη:

Τι είχε καταγγείλει ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος

Μιλώντας για τη στάση της παράταξης απέναντι στα περιστατικά τα οποία κατήγγειλε, ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε τα εξής: «Είναι σήμερα ο Δήμος ο Μουτάφης εκ μέρους της παράταξής μας στον έφορο δικαστικών αντιπροσώπων, τον εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή, για να τους ζητήσει να περιφρουρήσουν το ύψιστο δικαίωμα που έχει ο πολίτης μέσα από διάφανες δημοκρατικές διαδικασίες να γίνονται οι εκλογές.
Δεν μπορεί να παραβιάζεται κατάφωρα η εκλογική νομοθεσία. Μιλούσα με το δικαστικό αντιπρόσωπο στις Καλυθιές καθώς έγινε αναφορά να μπαίνει άτομο μέσα στο τμήμα να αλλάζει στο παραβάν ψηφοδέλτια της γιαγιάς, να παρεμβαίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος και να τον απειλεί και από ευγένεια δε βγήκε ο ίδιος ο δικαστικός αντιπρόσωπος να το πει. Όταν είδε ότι θα διέλυε τη διαδικασία κάλεσε την αστυνομία και το συγκεκριμένο άτομο όταν πήγε η αστυνομία έφυγε από το παράθυρο για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη.
Είναι γεγονότα που τα είδαν πολίτες. Εάν έτσι πηγαίνει ο ψηφοφόρος στην κάλπη οποιοδήποτε αποτέλεσμα βγει καταλαβαίνετε ότι είναι προϊόν αυτού του εκβιασμού και της καταπίεσης και είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Δε θυμάμαι ποτέ στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα να έχουμε τέτοιες διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου. – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος