Νέος Δήμαρχος Ρόδου ο Αντώνης Καμπουράκης

Ξεκίνησαν πριν από λίγο οι πρώτοι πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Αντώνη Καμπουράκη στην πόλη της Ρόδου, καθώς το ποσοστό που συγκέντρωσε από την μέχρι τώρα καταμέτρηση των εκλογικών Τμημάτων δίνει πρωτιά της τάξης των 6 τουλάχιστον ποσοστιαίων μονάδων.

Με βάση το επίσημο εκλογικό αποτέλεσμα των  καταμετρημένων Εκλογικών Τμημάτων το ποσοστό που έχει διαμορφωθεί έχει εξής:

Επίσημα αποτελέσματα 215 από 215 Εκλογικά Τμήματα

Καμπουράκης 53,04%

Χατζηδιάκος 46,96%

Στην πρώτη του δήλωση από το εκλογικό του κέντρο μετά την ανάδειξή του σε νέο δήμαρχο της Ρόδου, ο κ. Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε τα εξής:

"Ενωμένοι ανεξάρτητα από τι ψήφισε καθένας, ως νέος δήμαρχος της Ρόδου απ’ άκρη σ’ άκρη θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μοναδικός μου στόχος είναι να πάμε τη Ρόδο μπροστά.

Ό,τι ακριβώς υποσχεθήκαμε αυτό ακριβώς θα υλοποιήσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήταν στο πλάι μας και σε εσάς που πιστέψατε σε μας.

Σήμερα ο Ροδιακός λαός μας έδωσε με το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης γερή εντολή αλλά και μεγάλο φορτίο… να πάμε τη Ρόδο μπροστά και πάντα στο σωστό χρόνο.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη ".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει:

«Ο Ροδιακός λαός με το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης μας έδωσε ισχυρή εντολή, να πάμε τα πράγματα μπροστά»

 

Ο νέος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης σε δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

 «Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό και λίγο, για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι σήμερα, έχοντας περάσει εννέα μήνες από το ξεκίνημά μας με μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών και εθελοντών με μοναδικό σκοπό να πάμε τη Ρόδο μπροστά. Ενωμένοι ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας, ως Δήμαρχος της Ρόδου, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα πάμε τη Ρόδο μπροστά, ότι ακριβώς υποσχεθήκαμε, αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν κοντά μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες, τους φίλους και τους εθελοντές, σε όλους εσάς που πιστέψατε σε εμάς και σήμερα, ο Ροδιακός λαός με το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης μας έδωσε ισχυρή εντολή, να πάμε τα πράγματα μπροστά, γρήγορα στο σωστό δρόμο. Έχουμε σαφή γνώση, για τις προσδοκίες του Ροδιακού λαού με την σημερινή εκλογική ετυμηγορία του.

 

Ο κ. Χατζηδιάκος, επικοινώνησε μαζί μου και μου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και  ότι θα είναι κοντά για να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Το ίδιο και ο κ. Καρίκης,  μου τηλεφώνησε και με διαβεβαίωσε πως για το καλό της Ρόδου, στις  αποφάσεις μας, που θα οδηγούν προς τη πρόοδο και την ευημερία της Ρόδου και των Ροδιτών, θα είναι κοντά μας.

 

Με σοβαρότητα και με μια ευρεία εκπροσώπηση από όλο το νησί, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό μας για να βοηθήσουμε τον τόπο μας να βρει ξανά την λάμψη του. Η ευθύνη μας είναι μεγάλη, όπως και η χαρά μας. Σήμερα είναι μέρα χαράς, από αύριο ξεκινά η μέρα ευθύνης και υλοποίησης αυτών που υποσχεθήκαμε στο Ροδιακό λαό».