Η Άρτεμις Σπανού επιστρέφει στη Ρόδο, το νησί που γεννήθηκε, για το Galis Basketball 3on3

Η Λεριά διεθνής μπασκετμπολίστρια Άρτεμις Σπανού επιστρέφει στο νησί που γεννήθηκε, τη Ρόδο, για να συμμετέχει στο Galis Basketball 3on3 από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου.

Η Άρτεμις Σπανού δήλωσε ενθουσιασμένη για το μπασκετικό event που πλησιάζει και μίλησε με δέος και θαυμασμό για τον Νίκο Γκάλη.

«Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία. Και εγώ έχω γεννηθεί στη Ρόδο, οπότε ένας λόγος παραπάνω να χαίρομαι για αυτή τη δράση. Μακάρι να έρθει ο κόσμος και να το παρακολουθήσει από κοντά και να περάσει όμορφα.

Είναι τεράστια τιμή για εμένα να συμμετέχω σε ένα τουρνουά που διοργανώνει ο Νίκος Γκάλης. Δεν έχω προλάβει να δω τον Νίκο Γκάλη να παίζει από κοντά, αλλά είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Έχει αλλάξει το μπάσκετ, το έφερε στην Ελλάδα και του χρωστάμε πολλά. Ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα και εγώ να παίζω μπάσκετ».

Η Άρτεμις Σπανού είναι Ελληνίδα διεθνής αθλήτρια, έχει ύψος 1.90 και γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1992 στη Ρόδο αλλά κατάγεται από τη Λέρο. Αρχικά και συγκεκριμένα από την ηλικία των επτά ετών έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε το μπάσκετ τυχαία σε ηλικία 10 ετών, στον Πανιώνιο, επειδή δεν υπήρχε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στη Νέα Σμύρνη.