Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων στον Άρη Αρχαγγέλου

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των συνεργασιών και στην ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου καθώς επήλθε η πρώτη συμφωνία με τους τρεις πρώτους παίκτες οι οποίοι θα φορούν την ίδια φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Πομπού, Δήμο Παπακοικονόμου και Μιχάλη Βαρέλη οι οποίοι παραμένουν στο ροστερ της ομάδας.

Είναι αναμφίβολα τρεις σημαντικές ανανεώσεις δεδομένου ότι πρόκειται για έμπειρους παίκτες με καταγωγή από τον Αρχάγγελο που ασφαλώς και μπορούν να βοηθήσουν πολύ σημαντικά την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι να διατηρήσει τον περσινό του κορμό και να τον ενισχύσει και με την συμμετοχή και άλλων Αρχαγγελιτών ποδοσφαιριστών. Αυτή είναι και η συμφωνία που έχει γίνει με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα.

«Τελείωσε» ο Ανδρέας Χατζηλιόντας
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ουσιαστικά, ο κύκλος του στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα έχει κλείσει και πλέον είναι πανέτοιμος να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα, πιθανότητα εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου και ίσως κοντά στην πατρίδα του.

Δεν αποκλείεται βέβαια να σημειωθεί έκπληξη και να παραμείνει στο νησί, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του.