Ακαδημία Ρόδου: Μια υπέροχη αποστολή στη Λέρο!

Ένα υπέροχο και εποικοδομητικό τριήμερο στη Λέρο είχαν την ευκαιρία να περάσουν τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας του Κολλεγίου της Ρόδου.

Διοργανώθηκε μια πάρα πολύ όμορφη και αξέχαστη αποστολή στην οποία συμμετείχαν περίπου 120 άτομα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές, μεταξύ άλλων, αναφέρουν και τα ακόλουθα:

"Μια αποστολή 120 ατόμων γέμισε με χαμόγελα το νησί της Λέρου. Όλοι πραγματικά διασκέδασαν περνώντας αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα και χαλαρώνοντας στην πισίνα.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά πέρασαν αρκετές ώρες με τους γονείς και τους φίλους τους κάτι που ο τρόπος ζωής μας όλο το περιορίζει.

 

 

Ο πρόεδρος κ. Σταυριανάκης, οι προπονητές και τα μέλη της ακαδημίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σπανό και την ναυτιλιακή εταιρεία Δωδεκάνησος για τις προνομιακές τιμές, το ξενοδοχείο Κριθώνι Paradise για την εξυπηρέτηση, τα σωματεία, τους υπεύθυνους και τους προπονητές των ΑΟΚ Πανιώνιος Λέρου, ΑΕ Λέρου και Γυμναστικός σύλλογος Νέων Λέρου για την συνεργασία και τον κ. Μωραϊτη Γιάννη συνεργάτη της ακαδημίας και προπονητή του Πανιωνίου για την οργάνωση.

Τέλος θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι αυτό ήταν η αρχή. Καλό καλοκαίρι".