Πρόταση στον Μανώλη Γλυνό για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιο του “Κινήματος Αλλαγής” κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, έγινε στον κ. Μανώλη Γλυνό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον κ. Γλυνό, επικοινώνησε στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών η πρόεδρος του “Κινήματος Αλλαγής” κ. Φώτη Γεννηματά και του ζήτησε να είναι στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Γλυνός ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά, αλλά απέρριψε την πρόταση λέγοντας ότι επιθυμεί να είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε στους κατοίκους των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

«Θέλω να βλέπω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στα μάτια”, επεσήμανε χαρακτηριστικά στην κ. Γεννηματά  ο κ. Γλυνός, κάνοντας σαφές ότι θα είναι παρών στο περιφερειακό συμβούλιο και γενικά στα τεκταινόμενα της Περιφέρειας, προασπίζοντας τα συμφέροντα των κατοίκων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Αναμένεται μάλιστα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” να συνεδριάσει και να εκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα να καθορίσει το πλαίσιο δράσης στο οποίο θα κινηθεί τους επόμενους μήνες (όπως είναι γνωστό, η θητεία των νέων περιφερειακών συμβουλίων ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόρριψη της πρότασης από τον κ. Γλυνό, φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα ο πρώην υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος αναμένεται ότι αυτές τις μέρες για το συγκεκριμένο θέμα θα έχει συνάντηση με την κ. Γεννηματά.