Συνεδριάζει αύριο το δ.σ.  της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και μάλιστα για τελευταία φορά υπό την προεδρία του Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος έχει εκλεγεί νέος δήμαρχος Ρόδου και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί και μάλιστα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς ο νυν πρόεδρός της θα αποχαιρετήσει ουσιαστικά τους συνεργάτες του – μέλη του δ.σ. για να αφιερωθεί στον Δήμο.
Ο κ. Καμπουράκης αναμένεται να τους ευχαριστήσει όλους για τη στήριξη και να τους διαβεβαιώσει ότι θα σταθεί δίπλα στον κλάδο, ενισχύοντας τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου.

Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του στην προεδρία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου  τουλάχιστον μέχρι να γίνουν τον επόμενο χρόνο οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Καμπουράκης εκτός από πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ενώσεων Ξενοδόχων Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Προεδρεύων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων και μέλος του δ.σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.  Επίσης είναι μέλος εδώ και πολλά χρόνια του δ.σ. του ΕΟΤ.