Ρόδος: Σέντερ φορ, βαρύ όνομα!

Ρόδος: Σέντερ φορ, βαρύ όνομα!

Ρόδος: Σέντερ φορ, βαρύ όνομα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Τον παίκτη που θα κάνει την μεγάλη διαφορά στη γραμμή κρούσης αναζητά η Ρόδος!

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά, τα "ελαφιά" βρίσκονται στην αναζήτηση των παικτών που θα στελεχώσουν τον σύλλογο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, εγνωσμένης αξίας ο οποίος θα ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού. Ο κ. Κουρμπανάς αρέσκεται στο να πιέζει η ομάδα του ψηλά και να μπορεί να κερδίζει τη μπάλα κοντά στις αντίπαλες περιοχές.

Εκεί, χρειάζεται έναν παίκτη ο οποίος θα μπορεί να τελειώνει τις φάσεις με μεγάλη ευχέρεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εξετάζονται ορισμένες περιπτώσεις παικτών για τους οποίους υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά και να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στην ομάδα, στο πλαίσιο υλοποίησης του στόχου που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.

Οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες καθώς τα περισσότερα ονόματα είναι ...αλμυρά στην τιμή. Ωστόσο, όλες εξετάζονται προσεκτικά σε συνεργασία με το Νίκο Κουρμπανά ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την αγορά της χώρας μας και είναι αποφασισμένος να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για όλες τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Διαψεύδει ο Μπίσα
Στο μεταξύ, με χθεσινή του δήλωση, ο Θανάσης Μπίσα διαψεύδει διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Ρόδο. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει.

Αναλυτικά:
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί πρόθεσής μου να αποχωρήσω από τη Ρόδο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Παραμένω ποδοσφαιριστής της Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας