Η Διοίκηση της Εθνικής τράπεζας δίπλα στις τουριστικές επιχειρήσεις της Ρόδου

Συναντήσεις με ξενοδόχους της Ρόδου, στελέχη του τουριστικού κλάδου και εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων του νησιού, πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, συνοδευόμενος από ανώτατα στελέχη της Τράπεζας.

Ο κ. Π. Μυλωνάς, πλαισιωμένος από τον Γενικό Διευθυντή Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής κ. Δημήτρη Καποτόπουλο και τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, επισκέφθηκαν τα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού, στη Λίνδο, στο Κιοτάρι και το Φαληράκι, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με τους επιχειρηματίες του κλάδου τρέχοντα θέματα, σε συνδυασμό κυρίως με τις προοπτικές του τουρισμού μας και του κλάδου των τουριστικών επιχειρήσεων.

Ο κ. Μυλωνάς τόνισε τη σημασία που αποδίδει η Εθνική Τράπεζα στις επενδύσεις και την ανάπτυξη των ξενοδοχειακών μονάδων στη χώρα μας, αλλά αναφέρθηκε ειδικότερα και στις σχέσεις συνεργασίας και χρηματοδοτικής στήριξης, τις οποίες έχει και ακολουθεί σταθερά η Εθνική Τράπεζα, με τις περισσότερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Ρόδου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η ελληνική οικονομία έχει εισέλθει σε φάση ανάκαμψης, ότι οι προοπτικές του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα είναι πολύ θετικές, ότι η Ρόδος αποτελεί μια ξεχωριστή πάντα δύναμη στην τουριστική ανάπτυξη και ότι πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται σήμερα μπροστά μας. 

Ο κ. Μυλωνάς επισήμανε ότι η τουριστική δραστηριότητα στην Ελλάδα εμφανίζει ισχυρή ανοδική δυναμική τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας το ρόλο της ως βασικό πυλώνα της οικονομίας και πρόσθεσε ότι είναι εξέχουσας σημασίας η συνέχιση της αναβάθμισης των ξενοδοχειακών υποδομών. Η Εθνική Τράπεζα, όπως τόνισε ο κ. Μυλωνάς, θα είναι πρωταγωνιστής σε αυτή την προοπτική της περεταίρω ανάπτυξης, δίπλα πάντα στους πελάτες της, δίπλα στις ανάγκες και τους στόχους των επιχειρήσεων.

Κατά την επίσκεψή του στις μεγάλες μονάδες του νησιού, τον κ. Μυλωνά, εκτός από τον κ. Δ. Καποτόπουλο και την κα Χρ. Θεοφιλίδη, συνόδευαν οι Γεώργιος Κουτσουδακης (Β. Γεν. Διευθυντής,)  τα Στελέχη της Εταιρικής  Τραπεζικής κ.κ. Ι. Στάικος , Σ. Γρίβας και Ε. Παπαγεωργίου καθώς και ο Διευθυντής του κεντρικού καταστήματος Ρόδου κ. Η. Ηλιάδης.

Επίσης,  άλλη Ομάδα Στελεχών με τους κ.κ. Β. Σκιαδιώτη (Β.Γ.Δ), Δ. Καλογερόπουλο (Διευθυντή της ΔΙ.ΔΙ.Ι), Δ. Μαναήλογλου (Διευθυντή του P.B )  Περάκη Γ. (Διευθυντή της ΠΕ.ΔΙ.5) και Σαββή Μανώλη  (Υποδιευθυντή corporate Banking κεντρικού  καταστήματος   Ρόδου) συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και άλλους πελάτες.