Πέντε Ροδίτες δέχθηκαν επίθεση από σκυλί!

Πέντε Ροδίτες δέχθηκαν επίθεση από σκυλί!

Πέντε Ροδίτες δέχθηκαν επίθεση από σκυλί!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 963 ΦΟΡΕΣ

Τις άγριες διαθέσεις μίας σκύλας «εισέπραξαν» χθες πέντε συμπολίτες μας, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από το ζώο, διερχόμενοι επί της οδού Αμμοχώστου στο κέντρο της πόλης της Ρόδου!

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί και είχε ως αποτέλεσμα να θορυβηθούν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ έληξε οριστικά με την παρέμβαση του υπεύθυνου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Πόκκια και της Φιλοζωικής, λίγο πριν το μεσημέρι!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σκυλίτσα μαζί με ένα ακόμα σκύλο ανήκουν σε περιπλανώμενο αλλοδαπό από την Τσεχία, ο οποίος προχθές συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Έτσι τα δύο ζώα παρέμειναν στο σημείο όπου τα άφησε ο ιδιοκτήτης τους σε αίθριο χώρο της οδού Αμμοχώστου. Μάλιστα η σκύλα γέννησε πριν από μερικές ημέρες δύο κουτάβια, γεγονός που την έκανε ακόμα πιο ανασφαλή και επιθετική με τους ανθρώπους.

Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα πέντε συμπολίτες μας που βρέθηκαν για δικούς τους λόγους στην περιοχή χθες το πρωί να δεχτούν επίθεση από τη σκύλα, η οποία μάλιστα τους δάγκωσε!

Οι παθόντες απευθύνθηκαν σε κοντινό φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ από θαύμα δεν είχαμε «επίθεση» του ζώου σε παιδιά, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πολλά σχολικά συγκροτήματα.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, επικοινώνησαν τόσο με τον Δήμο όσο και με την αστυνομία διαμαρτυρόμενοι και τελικά λίγο πριν το μεσημέρι χθες, τα δύο σκυλιά καθώς και τα νεογέννητα (το ένα ήταν πεθαμένο) περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στο Κυνοκομείο.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο