Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας

Συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως η οικονομική επιτροπή, της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να ασχοληθεί με το θέμα της δακοκτονίας και ειδικότερα με τη συνέχιση της διαδικασίας που προβλέπει την ανάδειξη του εργολάβου ο οποίος θα αναλάβει το έργο του ψεκασμού.

Ειδικότερα, θα συζητηθεί η Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2019».

Επίσης, όπως έγραψε προ ημερών η «Ροδιακή», η διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου θα προχωρήσει στην πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου σαράντα ατόμων προκειμένου να απασχοληθούν στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2019.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν είκοσι ένα άτομα που θα πραγματοποιήσουν έως 34 ηµεροµίσθια και δεκαεννέα άτομα που θα πραγματοποιήσουν έως 60 ηµεροµίσθια, τα οποία θα κατανεμηθούν στις περιφερειακές ενότητες Ρόδου, Κω και Καρπάθου.  

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι τις 10 Ιουνίου να συμπληρώσουν μία απλή αίτηση στη διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα είκοσι ένα άτομα θα απασχοληθούν στις περιοχές Αφάντου, Μαλώνας, Δαματριάς, Αρχίπολης, Λαχανιάς-Καταβιάς-Μεσαναγρού, Απολακκιάς, Μονολίθου, Κοσκινού, Ασκληπιού, Λίνδου-Καλάθου, Βατίου-Αρνίθας, Ιαλυσού, Πηγαδίων-Μενετών-Καρπάθου, Απερίου-Βολάδας-Όθους-Πυλών, Μεσοχωρίου, Σπόων, Ολύμπου.

Τα υπόλοιπα δεκαεννέα άτομα θα απασχοληθούν στις περιοχές Αρχαγγέλου, Μασσάρων, Καλυθιών, Παραδεισίου-Θεολόγου, Κρεμαστής, Μαριτσών-Παστίδας, Σορωνής-Φανών, Ψίνθου, Σιαννών-Αγίου Ισιδώρου, Γενναδίου, Λαέρμων, Λάρδου-Πυλώνας, Καλαβαρδών-Σαλάκου.