Επίσκεψη Σλοβάκων δημοσιογράφων στην Κω

Συνεχίζοντας τις ενέργειες για την προβολή της Κω στο διεθνές κοινό και ειδικότερα στο «άνοιγμα» νέων αγορών, το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κω σε συνεργασία με τη Marketing Greece και το ΣΕΤΕ, ανέλαβε τη φιλοξενία δύο Σλοβάκων δημοσιογράφων από τις 03 έως και τις 04 Ιουνίου, για να γνωρίσουν και να παρουσιάσουν το νησί μέσα από τρία αφιερώματα, δύο (2) στα ταξιδιωτικά sites www.kamkam.eu (30,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και www.dromedar.sk (10,000 μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες) και ένα (1) στο εβδομαδιαίο περιοδικό Rytmus zivota (κυκλοφορία: 46,000).

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το ξενοδοχείο «NATURA PARK VILLAGE» για τη  φιλοξενία, την ξεναγό κα Ελένη Τοτόμη, το εστιατόριο «AVANTI» στην πόλη της Κω, το εστιατόριο «Ωρομέδων» στη Ζιά, τον κ. Ιωάννη Σακαβάρα από την εταιρεία «KOS PRIVATE TOURS» και τον κ. Νίκο Σουσαφίρη από την εταιρεία «Hellenic Coaches» για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Ο δήμος της Κω όπως πέρυσι, έτσι και φέτος έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών ώστε οι δημοσιογράφοι με την επιστροφή τους να μεταφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τους, τη μοναδική εμπειρία τους στο νησί μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Κω.